Goede doelen wereld
Image default
Auto's en Motoren

Veelzijdigheid als specialisme

Van veel markten thuis zijn is niet altijd een voordeel. Het is wel een voordeel als het over je auto gaat en er een garage is die veel diensten levert. Zo is er Garage Veenendaal die van veelzijdigheid een specialisme heeft gemaakt. Uiteraard kun je daar terecht voor onderhoud. Maar daarnaast zijn er diensten zoals Auto Cleaning, Autoruit Service en schadeherstel.

De veelzijdige garage

Heb je een auto en woon je in de omgeving van de Gelderse Vallei en de Utrechtse heuvelrug? Ga dan eens naar autobedrijf Veenendaal, die heeft van veelzijdigheid een specialisme gemaakt.

Deze veelzijdigheid zie je al bij de monteurs die volledig op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Inclusief de technieken op het gebied van elektrisch rijden en hybride auto’s. Verder zie je deze veelzijdigheid bij de diensten van Garage Veenendaal. Natuurlijk is daar het standaard onderhoud, de APK, de vakantiechecks en het onderhouden van de airco. Maar daarnaast zijn er diensten zoals Auto Cleaning, Autoruit Service, de complete schadeafhandeling bij autoschade en het inbouwen van een Uniklapbank.

Auto Cleaning

Een auto wassen kan iedereen. Of nou ja, bijna iedereen. Een auto zodanig behandelen dat deze in showroomstaat is, dat is een specialisme. Eén van de specialismen van autobedrijf Veenendaal. Bij deze Auto Cleaning kun je de hele auto onder handen laten nemen. Dus niet alleen wassen, polijsten en in de was zetten. Maar ook het reinigen van het interieur en het behandelen van het motorcompartiment. Plus de kofferbak, de kunststofdelen, banden en ruiten.

Autoruit Service

Heeft je auto ruitschade? Bij autobedrijf Veenendaal repareren ze sterretjes in de autoruit of vervangen ze de complete autoruit.

Onder de Autoruit Service van Garage Veenendaal valt ook het vakkundig plaatsen van zonwerende folies. Deze folie geeft je auto niet alleen een mooie styling en uitstraling maar heeft ook veel voordelen:

  • Langer plezier van het interieur door bescherming tegen Uv-straling.
  • Een koelere auto door zonwerende folie.
  • Bescherming tegen inkijk waardoor inbraak kan worden voorkomen.
  • Meer veiligheid tijdens het autorijden. Als door een ongeval de ruit breekt dan houdt de folie de glassplinters bijeen. Met als gevolg minder kans op letsel door rondvliegend glas.

Gerelateerde artikelen

U gaat naar Termaat Motoren wanneer u een nieuwe motorhelm wilt kopen

Fiat 120 jaar

Audi A4 occasions