Met een horeca cursus haalt u alles uit uzelf

Goededoelenwereld

Met een horeca cursus of opleiding van Linnartz Opleidingengroep bent u verzekerd van bijscholing van hoge kwaliteit. Al meer dan 80 jaar verzorgen zij snelle, doeltreffende horeca opleidingen en studies aan in voltijd, deeltijd of duaal. U kiest zelf voor de meest passende opleidingsvorm om zo (verder) opgeleid te worden voor het horeca vak. Zo gaat u met een voltijdopleiding twee dagen in de week naar school en met een deeltijd of duale opleiding één dag per week. Na afronding van deze 8 of 16 maanden durende horeca opleiding beschikt u over een MBO+ of HBO diploma. Met deze diploma’s maakt u een frisse start in het horeca vak en specialiseert u zich verder met de actuele kennis van de vakken.

Een horeca opleiding ter aanvulling van uw kennis

De horeca opleidingen en cursussen van Linnartz Opleidingengroep bestaan uit een praktijkgericht vakkenpakket. Met afronding van deze horeca opleiding bent u dan ook voorzien van alle benodigde, actuele kennis. De voltijd en deeltijd horeca opleidingen zijn eenvoudig te combineren met een voltijd baan in de horeca. In tegenstelling tot andere opleidingen, deelt u flexibel uw tijd in terwijl u toch mondeling de lessen volgt onder leiding van ervaren praktijkdocenten. Zo bent u er zeker van dat u nooit iets mist. De professionele docenten van Linnartz Opleidingengroep ondersteunen u tijdens uw horeca cursus of opleiding!

Uw studiekosten verlagen

Bij Linnartz Opleidingengroep zijn overtuigd dat iedereen recht heeft op betaalbaar en gedegen onderwijs. U mag uw uitgaven dan ook fiscaal in aftrek brengen middels de aftrek scholingsuitgaven, wanneer u een beroepsopleiding volgt voor uw toekomstige beroep. Uw kosten dienen gemaakt te worden door uzelf of uw fiscale partner en de opleiding of cursus moet gericht zijn op uw huidige of toekomstige beroep. Wanneer u van plan hebt een carrière te starten in het horeca vak, is een opleiding of cursus van Linnartz dus altijd de beste keus!

https://linnartz.nl/