Een detacheringsbureau in de techniek met oog voor jou

Goededoelenwereld

TechMatch helpt al sinds 2004 de juiste vacature bij de juiste technisch specialist te vinden. Op een integere en heldere manier word je als beginnende of ervaren technicus begeleid bij het zoeken naar de perfecte baan voor jou. TechMatch is een detacheringsbureau in de techniek met een breed en gevarieerd netwerk, waardoor er altijd vacatures zijn die aansluiten bij jouw mogelijkheden en opleidingsniveau. Heb jij een afgeronde MBO-, HBO- of WO-opleiding in de techniek? Dan zijn er veel functies in onder meer de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en logistiek voor je beschikbaar. Maar ook voor specialisten in automotive, hightech en procestechniek is er een interessant aanbod.

Overzichtelijk en snel

TechMatch doet er als detacheringsbureau in de techniek alles aan om jou zo snel en zo goed mogelijk aan een topbaan te helpen. De website is daarvoor een perfect startpunt. Hier maak je snel en eenvoudig een profiel aan en geef je alle relevante informatie om de perfecte match te kunnen vinden. Voeg vooral ook je CV toe. Zo heb je alle belangrijke informatie bij elkaar en kun je gemakkelijk online solliciteren. Via filters geef je aan wat je opleidingsniveau is en welke functies je het meest aanspreken. Op basis van jouw informatie en zoekopdrachten krijg je direct een overzicht van de vacatures die het beste bij je passen. Zo kun je direct vergelijken en solliciteren.

Jouw persoonlijke wensen staan centraal

Bij TechMatch ben je geen nummer, maar wordt er rekening gehouden met je persoonlijke wensen en vooruitzichten. Persoonlijk contact is belangrijk. Daarom ben je altijd welkom voor een gesprek met een van de ervaren adviseurs. Via mail of telefoon maak je snel een afspraak op een van de kantoren in Breda, Eindhoven of Nijmegen. Ook voor vragen kun je altijd contact opnemen. TechMatch is een detacheringsbureau in de techniek waar je wordt gezien als een mens met ongekende mogelijkheden.

https://www.techmatch.nl/