Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Een gietvloer aanbrengen over de tegels van uw winkel

Wanneer u een gietvloer over uw tegels laat aanbrengen, dan weet u zeker dat u een naadloze vloer heeft. Een gietvloer is bestand tegen water, waardoor deze geschikt is voor in bijvoorbeeld winkels. Door een antislip laag aan te laten brengen, zullen uw klanten er goed op kunnen lopen en blijven uw meubels en voorwerpen goed staan en liggen. Indien u de kosten van een gietvloer wil weten, dan kunt u terecht bij Soldicoat B.V. Bekijk alle mogelijkheden voor uw vloer bij dit bedrijf en pas direct uw interieur aan. Het is handig er wel rekening mee te houden dat de kosten van een gietvloer relatief lager uitvallen bij een grotere oppervlakte.

Weinig onderhoud aan uw gietvloer

Een winkel moet uitnodigend zijn zodat uw klanten met plezier in uw winkel komen winkelen. Uw winkel moet er daarom verzorgd uitzien. Een goede vloer is dus essentieel voor uw bedrijf. Daarbij moet u rekening houden met het onderhoud en de gladheid van uw vloer. Wanneer u een gietvloer over uw tegels laat aanbrengen, dan is dit uitermate geschikt voor een winkelruimte. Een gietvloer is namelijk eenvoudig te reinigen, waardoor u geen uren bezig bent na sluitingstijd om de vloer weer in een optimale staat terug te krijgen.

Weinig last van slijtage

Een gietvloer is daarnaast slijtvast. Hoe vaak er ook over wordt gelopen of hoe vaak er iets op valt, u zult het bijna niet terugzien. Wanneer u een gietvloer over uw tegels aanbrengt, dan blijft deze zeer lang in dezelfde staat en u kunt jarenlang genieten van een perfecte vloer. Zeker in een ruimte die vaak gebruikt wordt, is dit een handig voordeel.

Verschillende afwerkingen voor een lage prijs

Wanneer u een goede indruk wilt achterlaten, dan kunt u voor verschillende afwerkingen kiezen. Niet alleen is er de keuze uit zijdeglans of een matte afwerking, ook kunnen er diverse verschillende kleuren gekozen worden. Wanneer u een uniek design wilt, dan kunt u altijd alle mogelijkheden bespreken of zelf een ontwerp aandragen. U kunt het zo gek niet bedenken, terwijl de kosten voor een gietvloer bij een bedrijf zoals Soldicoat B.V. laag blijven.

Gerelateerde artikelen

5x tips: wat zijn de beste werkschoenen in de horeca?

In en rondom ieder pand een maatwerkoplossing voor toegangscontrole

Hoe zoek ik een grafmonument uit?