Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Geef uw pand een nieuwe look door middel van cladding met aluminium

Wilt u uw bedrijfspand een make-over geven om een nieuw prachtig uiterlijk te creëren? Is uw doel om op te vallen tussen andere panden? Wilt u (potentiële) klanten een goede indruk geven van uw bedrijf met uw gebouw en huisstijl? Dan is cladding met aluminium een goed idee. Naarmate uw gebouw ouder wordt, kan het verweren. Door middel van cladding met aluminium kunt u op een gemakkelijke manier uw pand een vernieuwde uitstraling geven, zonder ingrijpende verbouwing of renovatie. Naast een esthetisch voordeel, heeft cladding met aluminium ook veel andere voordelen. Zo kan het uw gebouw isoleren en beschermen tegen weersinvloeden. Lees verder om achter meer voordelen te komen.

De voordelen van cladding met aluminium zijn eindeloos

Wanneer u uw pand van een nieuwe jas gaat voorzien door middel van cladding met aluminium, wilt u dit natuurlijk in de kleuren van uw bedrijf doen. Bij Freebird Coated Aluminium kunnen ze u maatwerk bieden op gebied van kleuren, dessins en vormen. Met een speciaal ontwikkelde techniek ligt de kleur niet óp de plaat, maar wordt de kleur opgenomen in het materiaal. Hierdoor vergaat de kleur niet en kunt u er langer van genieten. Op deze manier kunt u langer genieten van de prachtige opvallende uitstraling van uw bedrijfspand.

Vraag een gratis monster aan

Bij Freebird Coated Aluminium is er veel mogelijk op gebied van cladding met aluminium. Bespaar tot wel 30% in uw energieverbruik en kies voor 100% recyclebare materialen. Dat is de keuze die u maakt, wanneer u kiest voor de aluminium cladding van Freebird Coated Aluminium. Heeft u interesse in de mogelijkheden die dit bedrijf u biedt? Neem dan gerust contact met ze op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Daarnaast is het ook mogelijk om een monster aan te vragen van de cladding, om te zien welke kleur het best bij uw bedrijf en uw huisstijl past.

https://coated-aluminium.nl/

Gerelateerde artikelen

Opzoek naar een rijschool in Gulpen?

Een pallet bed is ideaal om op te zonnen

Boekjes laten maken voor jouw bedrijf