Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Led Design Holland: uw eigen led-specialist!

Led Design Holland is een vakman met veel ervaring. Deze firma heeft klanten in uiteenlopende sectoren. LDH is geen lampenwinkel, maar een professioneel adviseur op het gebied van LED verlichting bedrijfshal, kantoor, showroom, winkel, atelier et cetera. Het maken van een lichtplan, het inkopen en installeren van ledlampen behoren tot het dienstenpakket. Verenigingen van eigenaren kloppen regelmatig aan bij Led Design Holland voor verlichtingstips betreffende de gezamenlijke ruimtes. In zo’n advies wordt altijd de mogelijkheid van een lichtmanagementsysteem meegenomen. Hiermee wordt het op afstand regelen van afzonderlijke of groepen lampen bedoeld. Aanwezigheidsdetectie en daglichtsturing zijn integraal onderdeel van het systeem. Aanvullend is er de mogelijkheid een bepaald lichtscenario op te stellen waarbij verschillende lampen op verschillende tijdstippen vanzelf aan- en uitgaan. Groot voordeel van een lichtmanagementsysteem is dat het voor een aanzienlijke besparing zorgt. Het inzicht dat de VvE heeft in het energieverbruik neemt toe. U kunt het verbruik real time monitoren en ook een bepaalde periode terugkijken.

Als Led Design Holland de opdracht krijgt industriele LED verlichting op te hangen of de lampen in een kantorenpand te vervangen door zuinige led’s, dan wordt in ieder geval op het volgende gelet:

-hoeveel mensen er in iedere ruimte werken;

-hoeveel licht optimaal is gezien de soort arbeid;

-hoeveel daglicht er per kamer binnenvalt;

-of licht van bovenaf (plafondlampen) en / of licht van de zijkant (wandlampen) / van onderaf (spots / bodemlampen) nodig is.

Om goed te kunnen bepalen welke lampen en hoeveel van ieder exemplaar gewenst zijn, zal het LDH-team een uitgebreide inspectieronde lopen. Voordat wordt overgegaan op de aankoop en de installatie van de lampen krijgt u een uitgebreid plan op papier met een gedetailleerde factuur. Zodra u uw handtekening hebt gezet, gaat Led Design Holland aan de slag.

Wilt u meer weten over zuinige led’s en bent u benieuwd wanneer LDH voor u aan de slag kan? Dit zijn de adres- en contactgegevens van Led Design Holland:

Led Design Holland

Weidehek 64D

076-8883300

info@leddesignholland.nl

https://www.leddesignholland.nl

Gerelateerde artikelen

Ontwerp je huis opnieuw: start het 2021 fris

De beste elektriciens van Alphen

Sneller spieren kweken