Een online training maken doe je samen met een specialist

Goededoelenwereld

Met UNI-Learning kun je een online training maken die voldoet aan jouw wensen. Met kerndoelen als doeltreffende e-Learning, duidelijke e-Learning software training en specialistische & efficiënte kennisoverdracht ben je bij UNI-Learning aan het goede adres. Tegenwoordig doen we bijna alles online, het is dan ook niet meer dan logisch dat kennis veel beter wordt overgedragen via een e-Learning omgeving. Zo breng je niet alleen de gewenste kennis over op je werknemers, maar leren zij op een creatieve manier deze kennis ook toe te passen op de werkvloer. Bij UNI-Learning kun je zelf een online training maken, het online leerproces beheren, modules samenstellen én persoonlijke data bijhouden.

e-Learning heeft meer impact dan andere leermethoden

e-Learning heeft beduidend meer impact dan andere gerelateerde leermethoden. Niet alleen omdat je een omgeving creëert waar werknemers op verschillende manieren dingen kunnen leren, maar ook omdat je via data analyse focuspunten vindt. Zo kun je bijvoorbeeld zien of je werknemers bij bepaalde onderdelen meer moeite hebben. Als dit bijvoorbeeld het geval is bij veiligheidsvoorschriften, dan kun je een extra training op de werkvloer organiseren. Een online training maken is dus niet alleen het einddoel, je kunt het ook als een handvat gebruiken om specifieke problemen of onwetendheid op de werkvloer aan te pakken.

Geschikt voor verschillende sectoren

Verschillende sectoren hebben verschillende behoeften wat betreft kennisoverdracht. Denk maar eens aan de luchtvaart, retail, zorg en ga zo maar door. Bij de luchtvaart zal de focus waarschijnlijk liggen op het maken van online veiligheidsmodules of cursussen. Bij retail zullen dit productlanceringen of klantvriendelijkheid zijn. Gelukkig biedt UNI-Learning vele opties voor ieder bedrijf om de gewenste onderwerpen en doelen in de e-Learning omgeving te verwerken. Je kunt het ook breder bekijken en bijvoorbeeld denken aan een cursus compliancy & bedrijfscultuur. Zo richt je de kennisoverdracht niet naar buiten toe, maar is het meer naar binnen gekeerd. Immers, verandering en succes begint bij jezelf, of in dit geval: binnen het bedrijf.

https://www.uni-learning.com/nl/