Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Ontdek de voordelen van dit coatingsysteem voor uw werkplaats- of industrievloer

Wanneer u behoefte heeft aan een veiligere meer functionele industrievloer, is Soldicoat B.V. het bedrijf dat u inschakelt. Als u nog uw werkzaamheden op een traditionele betonnen industrievloer verricht, ervaart u wellicht problemen. De vloer beschadigt snel en daardoor worden sommige processen belemmerd, zoals logistieke werkzaamheden. Ook wordt de betonnen vloer snel stoffig, is hij niet olie- en vloeistofdicht en wordt hij relatief snel ruw en uitgesleten. Hierdoor is het niet alleen moeilijker om erop te werken, maar ook om de vloer schoon te houden. Het coatingsysteem dat dit bedrijf aanlegt is een goed alternatief voor de betonnen industrievloer in uw werkruimte(s). Dit twee- of drielaags coatingsysteem heeft onder meer als voordeel dat het geen vieze vlekken in de vloer geeft. Dit zorgt voor een betere hygiëne in de werkomgeving. Door de slijtvastheid is de vloer eenvoudig opnieuw te reinigen, zodat de werkplaatsvloer of industrievloer nog een lange tijd te gebruiken is.

Het belang van een kwalitatieve werkplaatsvloer

Een goede industrievloer of werkplaatsvloer is belangrijk voor de workflow in het bedrijf. Een vloer moet geen belemmering vormen, maar juist de efficiëntie van het werk verbeteren. Een betonnen vloer is hiervoor niet altijd de beste oplossing, terwijl die nog op veel werkplaatsen te vinden is. Een dergelijke vloer kan echter, wanneer de vloer versleten is, voor gevaarlijke situaties zorgen. Grindnesten en oneffenheden in een oude betonnen werkplaatsvloer leiden vaak tot deze situaties. Kies daarom voor een gecoate werkplaatsvloer, ofwel industrievloer, van Soldicoat B.V. Deze heeft een zeer hoge druksterkte en slag- en stootvastheid, die beiden de vloer bestand maken tegen vallende zware objecten en trillingen door machines en voertuigen. Zo werkt u op de lange termijn op een werkplaatsvloer van de hoogste kwaliteit.

Laat u deskundig adviseren

Bij een coatingvloer van Soldicoat B.V. kiest u voor een afwerking van epoxy of polyurethaan. De diktes variëren van 200 tot 500 micron. Laat u adviseren over wat de beste keuze in uw situatie is. Dit is mogelijk door contact op te nemen met de specialisten van dit bedrijf. Profiteer binnenkort van een kwalitatieve en duurzame industrievloer!

Gerelateerde artikelen

Voor welke energieleverancier kies jij?

Ontdek de voordelen van kunststof CNC frezen

Een MJOP opstellen: wat staat erin?