Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Uw eigen borrelhapjes maken is gemakkelijker dan u dacht

Bij elk feestje stelt u zichzelf weer de vraag, gaat u zelf borrelhapjes maken of koopt u wat makkelijke dingen? Nootjes en chips op tafel zijn altijd lekker, maar weinig origineel. Als u net wat meer tijd vrijmaakt voor het klaarmaken van de hapjes, zullen uw gasten dat zeker op prijs stellen. Immers geeft een zelfgemaakt borrelhapje toch altijd wat extra’s. De volgende vraag is dan wat voor borrelhapjes u gaat maken. Dat kan variëren van zelfgemaakte pizzaatjes tot fruitspiesjes. Een ander leuk idee is het feestelijk beleggen van toastjes. Dat klinkt misschien wat saaier, maar dat is volledig ten onrechte.

Van toastjes kunt u de lekkerste borrelhapjes maken

Toastjes worden vaak een beetje standaard belegd met kant-en-klare salades of een plakje brie. Ook erg lekker natuurlijk, maar niet het meest spannend qua uitstraling of smaak. Maar wat chef-koks kunnen, kan u natuurlijk zelf ook. Op de website van Jos Poell vindt u allerlei recepten, die u kunt maken met hun toastjes, pasteitjes en andere producten. U komt hier ook de meeste chique recepten tegen, zoals toast met zalmtartaar en wasabi-mayonaise of een toast olijf met zelfgemaakte aardappelsalade en truffel. Bent u bang dat deze recepten lastig te maken zijn? Dat is gelukkig niet het geval. Zo kunt u dus gemakkelijk uw eigen borrelhapjes maken en uw gasten versteld doen staan!

Een begrip sinds 1840

Heeft u in uw supermarkt de producten van Jos Poell al ontdekt? Naast knapperige toastjes en de basisproducten om uw eigen borrelhapjes te maken, hebben zij ook allerlei andere lekkere producten. Met de lekkere gebaksbodems of suikerschelpen kunt u bijvoorbeeld de heerlijkste taartjes maken. En met de verschillende smaken van het lekkere snackbread komt u ook dat feestje of een avond op de bank wel door. Neemt u zeker een kijkje op de website om te ontdekken welke producten er allemaal zijn en wat voor lekkere creaties u hier mee kunt maken.

Gerelateerde artikelen

Uw eigen hardcover boek drukken bij De Beste Boekdrukkers

As sieraden laat u maken bij de beste juwelier rond Maastricht

Tweedehands meubels in woonwinkel of online