Goede doelen wereld
Image default
Eten en drinken

Rijkgevulde fruitbox: laat een verse verrassing bezorgen

Soms is het leuk iemand zonder speciale reden te verwennen, bijvoorbeeld met een fruitbox of fruitmand vol heerlijke verse fruitsoorten. Gewoon omdat het kan. En natuurlijk omdat je met een fruitbox iets geeft dat niet alleen lekker is, maar ook gezond. Een boost aan vitaminen is altijd welkom. Lijkt het jou leuk om iemand op deze wijze te verrassen, dan kun je dit snel en gemakkelijk online regelen. Bijvoorbeeld via Topfruit.nl. Bestel je hier vandaag een fruitbox of fruitmand, dan is de kans groot dat ze deze morgen al bezorgen.

Kies je fruitbox

De eerste stap is het kiezen van de specifieke fruitbox of fruitmand die je wilt laten bezorgen. Bij Topfruit.nl is er van alles mogelijk op dit gebied. Zo zijn er fruitboxen van verschillende formaten en kun je ervoor kiezen een extra attentie toe te voegen aan de box. Combineer het verse fruit bijvoorbeeld met gezonde nootjes, een leuke set tijdschriften of een lekkere reep chocolade. Een fruitbox of fruitmand bezorgen die is aangevuld met exotische fruitsoorten is ook mogelijk. Of kies ervoor iemand te verrassen met box biologisch fruit. Je kunt daarbij een kaartje toevoegen met een berichtje om je fruitbox extra persoonlijk te maken.

Selecteer je bezorgdatum

Heb je de juiste fruitbox gevonden en een eventueel kaartje toegevoegd dan is de volgende stap het kiezen van de bezorgdatum. Een fruitbox bezorgen kan al binnen 24 uur. Dit is afhankelijk van je precieze moment van bestellen. Bestel je ergens van maandag tot en met donderdag voor 20.00 uur dan kan de box de volgende dag bezorgd worden. Op vrijdag en zaterdag kun je tot 17.00 uur bestellen. Een bestelling op zaterdag houdt in dat het bezorgen van de fruitbox op maandag zal gebeuren. Na het invullen van de bezorglocatie en het kiezen van de bezorgdatum volgt de betaling. Je kunt betalen met iDEAL, je creditcard, via je PayPal-account of met AfterPay. Daarna is je bestelling rond en verras je iemand op korte termijn met een box vol heerlijk fruit.

Gerelateerde artikelen

Catering voor op je bruiloft

Een BBQ op locatie of toch grillen op locatie?

Geschikte catering in Enschede