Elke Belg en Nederlander heeft recht op bescherming tegen straling

Recht op bescherming tegen straling

Elke Belg en Nederlander wordt ongewild blootgesteld aan onnatuurlijke elektromagnetische straling. De vraag is:’Hoe krijg ik beschermening tegen straling?’

Oorzaak

De overheid heeft geld nodig, zeker nu de miljarden eruit gaan door corona. Dus vanuit de overheid hoef je niet te rekenen op een tegemoetkoming inzake een oorzaak waar zij zelf de hand in heeft (gehad). De overheid veilt licenties voor vele miljarden en dat gaat in de staatskas. Het begon ooit met radio-frequenties, GSM-frequenties, GPRS, UMTS, 3G, 4G en nu 5G… En denk niet dat het hier stopt, want 6G en 7G worden al ontwikkeld. En dan nog te bedenken van meneer Musk in de ruimte aan het hangen een is. U krijgt overal waar u wenst snel internet. Zeker fijn, maar wat doet het met de gezondheid. Ons lichaam raakt verstoort, want het was niet ontworpen voor dergelijke straling. Wel voor wateraders en aardstralen, maar daar gaan we dan ook niet bovenop wonen.

Oplossing

Er is op dit moment maar één oplossing die afdoende werkt en nog milieuvriendelijk is ook. Dat is de STRAS. Dit apparaat werkt op basis van de straling die erop u afkomt. Deze wordt omgezet in een stroompje wat er voor zorgt dat de STRAS een veld met een diameter van 3 meter rond rond kan maken. Binnen dit veld gaat het lichaam eigenlijk terug naar de tijd waarin er nog geen onnatuurlijke straling was. Zodoende is je lichaam in staat om zich te herstellen en te wapenen tegen de ongezonde straling. Als er geen straling is, dan doet de STRAS helemaal niets. Het unieke aan dit apparaat is dat het wordt ingesteld op jouw lichaam. Vooraf en tijdens de eerste 14 dagen van gebruik leert het apparaatje jouw lichaam kennen om zich af te stemmen op jouw lichaam en je zo te beschermen.

https://www.emvbescherming.nl/bescherming-tegen-elektromagnetische-straling/