Kunststof pallets zijn hier in allerlei afmetingen verkrijgbaar

Goededoelenwereld

Voor veel bedrijven zijn kunststof pallets de ideale oplossing. Ze zijn namelijk heel stevig en gaan lang mee. In sommige situaties genieten kunststof pallets dan ook de voorkeur boven houten pallets. Kunststof pallets kunnen bijvoorbeeld goed op maat gemaakt worden. Is er een centimeter extra nodig aan de zijkant of moeten er bepaalde inkepingen worden aangebracht zodat de pallets makkelijk vervoerd kunnen worden? Kunststof pallets kunt u precies vormgeven zoals u wenst. Een bedrijf waar dit maatwerk mogelijk is, is Alpac. Dit bedrijf uit Deventer heeft zelfs een speciale ontwikkel- en maatwerkafdeling om uw wensen vorm te geven.

Een ruim assortiment aan kunststof bakken en pallets

Naast de eindeloze mogelijkheden voor maatwerk, vindt u bij Alpac het grootste assortiment aan kunststof bakken en pallets. De kans dat er een geschikt product in het assortiment zit, is dus erg groot. Er zijn bijvoorbeeld diverse soorten kunststof stapelbakken, zoals gesloten of geperforeerde bakken en brood- of vleesbakken. Ook verschillende soorten kratten sieren het aanbod. Het voordeel hiervan is dat ze leeg zeer efficiënt te bewaren en te vervoeren zijn. Om de kunststof bakken op te slaan, zijn er ook diverse kunststof rekken verkrijgbaar. Uiteraard is het ook mogelijk een rek op maat te laten maken. Naar wat voor product u dus ook op zoek bent, bij deze specialist vindt u het zeker.

Altijd snel contact om uw vragen te stellen

Het vervoeren en opslaan van uw goederen is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. U wilt daarom natuurlijk kunnen rekenen op de beste kwaliteit. Alle spuitgietfabrieken waar Alpac mee samenwerkt zijn in Europa gevestigd. U kunt dan ook bouwen op stevige Europese kwaliteit. En heeft u vragen over een bepaald product of over uw bestelling? U kunt gemakkelijk telefonisch contact opnemen om snel een antwoord te krijgen op uw vraag. Door deze uitstekende service hebben al veel bedrijven gekozen voor Alpac.