Goede doelen wereld
Image default
Industrie

Buizen buigen in plaats van lassen bespaart veel tijd en kosten

Steeds meer bedrijven kiezen voor buizen buigen in plaats van zagen en lassen. De reden daarvoor mag duidelijk zijn. Buizen buigen heeft eigenlijk alleen maar voordelen. De belangrijkste is dat werken met gebogen buizen veel tijd en daardoor kosten bespaart. U kunt de buizen immers direct toepassen, bijvoorbeeld bij het leggen van een leiding of het produceren van een machine. Maar er is nog een belangrijk voordeel boven lassen. Een las kan scheuren of gaan lekken. Dat is natuurlijk vooral vervelend als het om een buis of leiding gaat waar vloeistof doorheen gaat. Als u een buis laat buigen, heeft u dat probleem niet.

Buizen buigen is een specialistische klus

Een buis buigen in de juiste hoek is niet zomaar gebeurd. Als de bocht nauw luistert, bijvoorbeeld als de buis in een machine moet worden verwerkt of op een systeem aangesloten, dan kunt u deze klus beter aan een vakman overlaten. Bij Van Rijsoort Bending kunnen buizen worden gebogen met een diameter tussen de 16 en 508 millimeter. U kunt aangeven of het om een straalbocht buiging gaat of om een long of short radius bocht. Dit geeft u als opdrachtgever aan bij het verlenen van de opdracht. Uiteraard kunnen er grote partijen buizen worden gebogen, maar ook een enkele buis laten voorzien van de juiste bochten kunt u met een gerust hart aan dit bedrijf uitbesteden.

Laat uw buizen buigen tegen een scherp tarief

Zoekt u een bedrijf dat buizen kan buigen voor een scherp tarief, neem dan zeker contact op met Van Rijsoort Bending. Zij hebben ruime ervaring en kunnen bovendien altijd een scherp tarief offreren. U kunt het materiaal bij deze specialist laten afleveren en vervolgens daar weer ophalen of laten transporteren naar een door u gewenste locatie, bijvoorbeeld een bouwplaats als de buizen moeten worden verwerkt in woningen of een bedrijfspand dat in aanbouw is. Uitgangspunt is altijd om de kosten zo laag mogelijk te houden door zo efficiënt mogelijk te werken. Meer informatie over de dienstverlening kunt u altijd nalezen op hun website.

https://rijsoort.nl/