Zo heeft u binnen 24 uur een nieuwe ruit met glasherstel in Breda

Goededoelenwereld

Zoekt u naar een bedrijf gespecialiseerd in glasherstel in Breda? Is er een bal door uw ruit gegaan? Of hebben inbrekers een ruit kapotgeslagen? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een vervangende ruit laten plaatsen. Zeker in de winter is het van groot belang dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Niet alleen voelt een kapotte ruit onveilig, het is ook een gat waardoor alle warmte uw huis direct verlaat. Voor glasherstel in Breda helpt Hermans & Huijgens u niet alleen aan een nieuw ruit, zij geven u hierbij ook een 24-uursgarantie. Zo weet u zeker dat u binnen 24 uur een nieuw ruit heeft óf dat er noodoplossing bij u geplaatst wordt. Wel zo fijn als u op uw glaswerk wacht dat de warmte in uw huis blijft en dat u veilig kunt gaan slapen ’s nachts.

Ook nevenherstelwerkzaamheden worden direct uitgevoerd

Het komt natuurlijk vaker voor dat als er een ruitje kapotgaat dat er meer beschadigingen zijn. Als door storm een boom omvalt is het zeer waarschijnlijk dat uw gevel en schilderwerk ook beschadigd raakt. Of wat dacht u van het houtwerk om uw gebroken ruit heen? Inbrekers zullen waarschijnlijk eerst geprobeerd hebben uw raam open te wrikken en daarbij het één en ander beschadigd hebben. Bij Hermans & Huijgens klopt u niet alleen aan voor glasherstel in Breda maar ook voor alle reparaties die daaromheen nodig zijn. Van schilderwerk tot renovatie en glaswerk, ze fixen het allemaal voor u. Daarnaast richt Hermans & Huijgens zich niet alleen op particulieren, maar zijn zakelijke aanvragen ook meer dan welkom. Grote projecten zijn niet nieuw voor dit bedrijf in schilder-, bouw- en glaswerk.

Wie is deze specialist nu eigenlijk?

Ruim 100 jaar geleden begon Hermans Schilderwerk & Glashandel als een klein bedrijf dat zich richtte op schilder- en glaswerk. Het groeide uit tot een groot familiebedrijf dat uiteindelijk bekend kwam te staan als Hermans & Huijgens. Door de jaren heen werden de specialisaties van renovatie en (ver)bouwwerk aan het portfolio van dit uitstekende bedrijf toegevoegd. Grote of kleine klussen worden allemaal aangenomen en tot tevredenheid van de klant tot uitvoering gebracht. Geen mierennest aan bedrijven met ieder hun eigen taak, Hermans & Huijgens kan het allemaal. Dus als u op zoek bent naar een schilder-, bouw- of glaswerk specialist, dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

https://bouwenschilderwerk.nl/