Goede doelen wereld
Image default
Tweewielers

Een fietsenmaker in Veenendaal met jarenlange ervaring

Al voor een tijdje ben ik op zoek naar de beste fietsenmaker in heel Veenendaal die mijn probleem kan oplossen met mijn fiets. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar sinds een aantal weken is mijn band steeds erg snel lek en mijn wiel heel wiebelig. Ik ben naar vele fietsenmakers al gegaan om te vragen of ze ernaar willen kijken, maar elke keer zeggen ze alleen dat het een lekke band is en pompen ze het voor mij op. Nu wil ik het probleem echt weten van een expert die meerdere jaren in zijn vakgebied zit.

Deze fietsenmaker in Veenendaal weet precies wat hij moet doen

Ik ging dus op zoek naar alweer een nieuwe fietsenmaker uit de omgeving van Veenendaal die mij wel verder kon helpen met mijn probleem. Maar het was nog een flinke klus om uit te zoeken bij welke fietsenmaker ik nog niet was geweest. Na een tijdje kwam ik op de website van JZ Fietstechniek en daar had ik nog nooit van gehoord. Ze waren nog redelijk nieuw in de omgeving van Veenendaal, maar hadden wel al jaren ervaring op het gebied van elektrische fietsen en normale fietsen. Ik besloot hun een belletje te doen om te kijken of ze voor mij iets konden betekenen.

Heerlijk mee verder rijden

Ik kreeg meteen iemand aan de lijn en ik vertelde daar mijn probleem. Ik kon diezelfde dag nog even langskomen om eens een check te doen bij de fiets. Binnen een paar minuten stond ik al bij de werkplaats van JZ Fietstechniek en wisten ze meteen waar ik voor kwam. De fietsenmaker bracht mijn fiets binnen en ik kon even wachten in de wachtruimte en kreeg daar koffie aangeboden. Na ongeveer een half uurtje kwam hij terug met een volledig nieuwe band en binnenband. Er was iets misgegaan met het plakken en daarbij ook nog een klein moertje los. Een top service van een goede fietsenmaker.

Meer weten over de producten en diensten van JZ Fietstechniek? Bekijk dan de website van JZ Fietstechniek via www.jzfietstechniek.nl voor meer informatie.