Goede doelen wereld
Image default
Vervoer en transport

Een transportbedrijf uit Den Bosch dat al uw transporten verzorgt

Een transportbedrijf uit Den Bosch wat al uw transporten kan verzorgen. Dat neemt u een hoop geregel uit uw handen! Bij A. Kentie en Zoon kunt u terecht voor het verzenden van zendingen tot wel 10.000 kilogram. Bij het gecertificeerde en betrouwbare personeel zijn al uw zendingen, van klein tot groot, in goede handen. Zonder omwegen worden al uw zendingen rechtstreeks op de plaats van bestemming geleverd. Al sinds 1974 is dit dé koerier in Den Bosch. Maar hun leveringen beperken zich niet tot alleen Den Bosch. Ook voor alle internationale transporten draait dit transportbedrijf uit Den Bosch zijn hand niet om.

Een flexibel transportbedrijf uit Den Bosch

Wilt u graag kunnen rekenen op de flexibiliteit van een vervoerder? Bij deze koerier uit Den Bosch kunt u daar zeker op vertrouwen. Ook in de verschillende zendingen zijn zij erg flexibel. Maak voor de verzending van pakketten tot 500 kilogram bijvoorbeeld gebruik van de koeriersdienst van A. Kentie en Zoon. Voor 500 tot 1000 zijn er de sneltransporten. Daarboven kunt u tot een gewicht van 10.000 kilogram gebruikmaken van de spoedtransporten. Al het transport wordt als spoedrit uitgevoerd en de zendingen komen dan ook altijd op de juiste plaats op de juiste locatie aan.

Welke dienst heeft u nodig van deze koerier uit Den Bosch?

Naast het transport van gewone goederen, kunt u ook uw gevaarlijke stoffen of gekoelde producten laten afleveren door dit transportbedrijf uit Den Bosch. Met speciale koelwagens blijft uw zending zeker op de juiste temperatuur. En door de gecertificeerde chauffeurs worden ook alle gevaarlijke stoffen veilig afgeleverd op de juiste locatie. Ook voor collega transporteurs biedt dit transportbedrijf uit Den Bosch zijn diensten aan. Heeft u last van een tijdelijk capaciteitstekort en weet u niet wat u nu moet doen? Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden om een voertuig te huren waarmee u diverse transportwerkzaamheden kunt verrichten.

Gerelateerde artikelen

Een transportbedrijf in Nijmegen dat alles in huis heeft wat u wenst

Snelle Jongens; de beste verhuizers van Nieuwegein en omgeving

Het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport