Een ervaren glaszetter nabij Breda

Laat u een woning of bedrijfspand bouwen in Breda en heeft u hier voor een professionele glaszetter nodig? Of is een ruit in uw huis of kantoorpand gesneuveld en moet deze snel vervangen worden? In beide gevallen kunt u rekenen op de experts van Hermans & Huijgens; een ervaren glaszetter die gevestigd is in Etten-Leur en ook werkzaam is in Breda en omgeving. Dit bedrijf is al sinds 1916 dé specialist in schilder- en glaswerken, maar is ook gespecialiseerd in diverse bouwwerkzaamheden. Zo heeft dit bedrijf veel handige specialismen onder één dak. Dat werkt wel zo efficiënt!

Veel keuze uit beglazing

Hermans & Huijgens kan verscheidene soorten beglazing leveren en plaatsen. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  • HR++ glas
  • Gehard glas
  • Gefigureerd glas
  • Zonwerend glas
  • Brandwerend glas
  • Geïsoleerd glas met glas-in-lood uitstraling

Ook voor gerelateerde werkzaamheden

Hermans & Huijgens is niet alleen uw glaszetter in Etten-Leur, Breda en omgeving. Bij dit bedrijf kunt u namelijk ook terecht voor gerelateerde werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het leveren en plaatsen van kozijnen en nieuwe draaiende onderdelen. Ook het vervangen van tochtstrippen en het afhangen van ramen en deuren behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor bent u snel voorzien van mooie ramen of deuren met nieuw glas. Zo heeft uw woning of bedrijfspand meteen een prachtige en nette uitstraling!

Een professionele montage

Uiteraard is het glas van deze glaszetter in Breda en omgeving van hoogwaardige kwaliteit, maar ook de montage wordt uiterst vakkundig uitgevoerd. De experts maken gebruik van goede glaslatten en beglazingskit. Deze materialen verlengen de levensduur van elke dubbele ruit, inclusief het schilderwerk. Ook het plaatsen van glas op grote hoogte is geen probleem. Bovendien verloopt de montage volgens de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Hierdoor is kwaliteit en veiligheid gegarandeerd. Bovendien krijgt u in bijna alle gevallen tien jaar garantie op isolerende beglazing. Dat wilt u toch ook?

https://www.bouwenschilderwerk.nl