Goede doelen wereld
Image default
Woningen

3 voordelen van een verhuurmakelaar in Amsterdam

Waarom zou u een verhuurmakelaar in Amsterdam in de arm nemen voor het vinden van woonruimte voor uw expats? Als ondernemer moet u met regelmaat buitenlandse werknemers voor langere periodes in de buurt van Amsterdam hebben. Een hotel is zeer geschikt voor verblijven tot maximaal twee tot drie weken, maar daarna gaat een hotelkamer flink in de kosten lopen. Helemaal gezien een hotelkamer vereist dat uw werknemer ook dagelijks buiten de deur moet eten. Een eigen woonruimte met keuken en andere woongemakken is dan voor zowel uw werknemer als voor u een betere oplossing.

Neem een verhuurmakelaar in Amsterdam in de arm voor uw expats

Het vinden van woonruimte in Amsterdam kan behoorlijk lastig zijn. De hoofdstad van Nederland is dichtbevolkt, woonruimte is schaars en de prijzen zijn vaak torenhoog. Het wespennest van vrije verhuur is er eentje waar u als ondernemer liever niet teveel tijd aan kwijt bent. Daarom is het handig een verhuurmakelaar in Amsterdam in de arm te nemen.

Ervaring en een uitgebreid portfolio

Een goede verhuurmakelaar is al een tijdje in de markt en weet precies wat huurwoningen op welke plek waard zijn. Met zijn of haar uitgebreide kennis en ervaring kan hij of zij u dan ook haarfijn in de juiste richting wijzen van goede buurten en wijken om woonruimte te zoeken voor uw expats. Daarnaast hebben ze vaak een uitgebreid portfolio inclusief woonruimtes die (nog) niet in de openbare verhuur zitten. Meer kans voor u dus op dat geschikte appartement 1 tramhalte verwijderd van uw hoofdkantoor.

Onderhandelingen en contracten

De verhuurmakelaar kan voor u de onderhandelingen voeren over de huurprijs, huisregels en het contract. Wederom door zijn of haar ervaring en kennis verlopen deze onderhandelingen snel en voordelig voor u. Daarnaast werken veel verhuurmakelaars met een vast basiscontract zodat u bij volgende zoektochten weet waar uw werknemers straks aan toe zijn.

Legale woonruimte

Door de woningschaarste en hoge huurprijzen worden er in Amsterdam veel woonruimtes illegaal te huur aangeboden. Als ondernemer wilt u niet in deze valkuil terecht komen. Bij de woningen die worden aangeboden door verhuurmakelaars in Amsterdam kunt u er zeker van zijn dat ze legaal verhuurd mogen worden. Let er wel op dat uw verhuurmakelaar is aangesloten bij partijen als de VVA of de NVM. Een goede partij met specifiek expertise op het gebied van expats is Haagen & Partners, die uiteraard is aangesloten bij beide verenigingen. Benader deze verhuurmakelaar uit Amsterdam dus voor ondersteuning bij het vinden van geschikte woonruimte voor expats.

https://www.haagen-partners.nl/

Gerelateerde artikelen

Gevelrenovatie voor een realistische prijs

Je huis in Rotterdam voor de beste prijs verkopen

De aanschaf van zonnepanelen Amstelveen