Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Bedrijfskleding veilig online bestellen

Bedrijfskleding veilig online bestellen

Tijd om nieuwe werkkleding te kopen? Goed nieuws! Want bij Workwear24 kun je nu heel eenvoudig en gemakkelijk online je bedrijfskleding bestellen tegen scherpe prijzen. Van werkbroeken, tot overals, shirts, werksokken, werkschoenen en visserskleding. Jij noemt het en wij hebben het. In onze vernieuwde online webshop vind je allerlei verschillende soorten werkkleding voor iedere professional. Uiteraard werken we ook met bekende merken van vertrouwde kwaliteit zoals Harvest, Tricorp, Haen, Printer Essentials, de Berkel en Care by Alsico. Dus waar wacht je nog op? Shop meteen online en begin met besparen op hele betrouwbare werkkleding tegen topprijzen.

Besparen op kosten van werkkleding, niet de kwaliteit!

Met een compleet assortiment in werkkleding voor dames en heren kunnen we ook kledingstukken in verschillende prijsklasse aanbieden. Het mooiste van Workwear24 is dat je niet gebonden bent aan grote aantallen. De meeste kledingstukken kun je namelijk al vanaf 1 stuk bestellen. Handig toch? En zelfs dan profiteer je gewoon van hele scherpe prijzen. Ben je van plan groot in te kopen voor een organisatie? Stuur dan een mail naar info@workwear24.nl en dan ontvang je een prijsopgave op maat. Natuurlijk gaan we dan ons best doen om je een nóg scherpere prijs aan te bieden.

Werkkleding voor iedere klus & professional

Bij Workwear24 maken we natuurlijk geen onderscheid in professionals bij het samenstellen van onze werkkleding. Daarom kun je online heel eenvoudig op basis van je branche de best passende kledingstukken vinden. Klik simpelweg op de branches knop in het menu, en selecteer de branche waarin je werkzaam bent. Wij selecteren ieder jaar weer de nieuwste kledingstukken die wij van toegevoegde waarde vinden voor de professional. Je kunt bij ons terecht voor onderstaande kledingstukken:

 • Werkschoenen
 • Korte werkbroeken
 • Kokskleding
 • Werktruien
 • Amerikaanse Overalls
 • Werkjassen
 • Pilotjacks
 • Regenkleding werk
 • Zorgkleding
 • OK kleding
 • Spuitoverall
 • Labjassen
 • Bodywarmers
 • Reflecterende werkkleding
 • Visserskleding

De kledingstukken voldoen aan de hoogste kwaliteit en zijn gemaakt van extra sterke materialen voor extreme duurzaamheid. Daarom vind je ook werkkleding van verschillende materialen, drukknopen, ritsen en capuchons in heel veel kleuren in onze webshop.

Werkkleding laten borduren

Voor een extra professionele uitstraling adviseren wij van Workwear24 om je werkkleding te borduren. Dit geeft een hoge mate van stijlvolle uitstraling aan je kleding. Het is echter wel iets arbeidsintensiever en daarom iets kostbaarder dan bijvoorbeeld bedrukken. Maar onze voorkeur gaat toch altijd naar borduren.

Werkkleding laten bedrukken

Grote oplages kleding voorzien van reclame? Dan is bedrukken wellicht een betere optie. Het is namelijk goedkoper dan borduren en er zijn minder handelingen nodig. Hiervoor kunnen we zeefdruk of transferdruk gebruiken en relatief voordelig grote aantallen kleding bedrukken.

Specifieke wensen? Laat het ons weten

Workwear24 levert al meer dan 10 jaar werkkleding voor elke branche. We hebben door de jaren heen vele klanten geholpen uit binnen- en buitenland die werkzaam zijn in de staal, visserij, scheepvaart, horeca en transport. Grote klanten krijgen zelfs toegang tot een speciaal inlogaccount waarbij medewerkers zelf hun eigen kledingpakket kunnen bestellen. Zo ondersteunt Workwear24 grote organisaties in het faciliteren en ontzorgen voor kledingpakketten voor alle medewerkers.

Zoek je toch nog iets specifieks voor je nieuwe bedrijfskleding? Laat het ons dan weten. Wat je wensen ook zijn, wij zoeken het graag voor je uit. Bel dan 0546-601646 of mail ons op info@workwear24.nl.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/