Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Bestaat er raamfolie dat je op ramen binnen kunt plakken?

Je ziet het vaak bij moderne bedrijven; kantoren met als tussenschot geen wanden of muren, maar ramen. Dat is mooi, maar niet altijd even handig. Want stel dat jouw werkzaamheden wel wat privacy kunnen gebruiken, maar jij omringd bent met ramen, zul je niet altijd prettig werken. Gelukkig bestaat er raamfolie dat je op ramen binnen kunt plakken. Raamfolie kopen kan soms lastig zijn. In dit blog nemen we je daarom mee in de wereld van raamfolies voor binnen.

 

Privacyfolie voor kantoren

Op kantoren, maar ook in ziekenhuizen en bij dokterspraktijken wil je graag je werk in privacy uitvoeren. Ben je omringd door ramen? Dan kun je je glas beplakken met een privacyfolie. Een privacyfolie is een raamfolie dat er voor zorgt dat niemand bij jou naar binnen kan kijken. Erg geschikt zijn het gezandstraalde folie en het melkglas. Het melkglasfolie is wit van kleur. Het heeft een matte look. En in tegenstelling tot plakfolie, laat het volledig licht door. Het gezandstraalde folie laat ook licht door. De kleur hiervan zit tussen wit en grijs. En dit is een gebobbeld folie. (het materiaal is zogenaamd gezandstraald en dit geeft het effect van voelbare en zichtbare korreltjes op het pvc. Beiden zijn niet doorkijkend. Als je ongeveer een halve meter van het raam staat, kan niemand jou zien staan. Ga je dichter bij het raam staan? Dan begin je wel contouren en kleuren door het folie te zien. Echter zal niemand zo kort achter het glas werken. Dus dit soort folies zijn zeer geschikt voor het vergroten van de privacy op het werk en thuis. 

 

Verduisterende raamfolie compleet tegen inkijk

Het verduisterende raamfolie W15 van Aslan is een raamfolie dat ervoor zorgt dat er compleet geen inkijk is. Geen inkijk én geen uitkijk én geen licht. Dit kan handig zijn voor laboratoria waar bijvoorbeeld geen daglicht mag komen. De kleur van verduisterende folies zijn over het algemeen wit of zwart. Misschien niet heel erg mooi om tegen aan te kijken. Maar wel heel effectief als je prive wilt werken en ook geen daglicht in jouw woon of werkruimte wilt hebben.

 

Is one way vision folie geschikt voor binnen ramen

Tot slot is er nog one way vision folie. Het folie waarbij je wel naar buiten kunt kijken, maar mensen die buiten zijn, niet naar binnen kunnen kijken. Let op, want dit effect werkt alleen maar voor ramen die aan de buitenkant van je huis of pand zitten. Heb je interne ramen en wil je die beplakken met one way vision folie? Dan adviseren we je dit niet te doen. Het zal namelijk niet werken van binnenruimte naar binnenruimte. Dit heeft alles met licht effects te maken. Het meest geschikt voor binnen zijn de melkglas, zandstraal en verduisterende folies.

 

https://www.plakfoliewebshop.nl