Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Cocktailbar huren

Een cocktailbar huren is bijzonder geschikt voor feesten. Want tegenwoordig hoef je niet meer naar een cocktailbar om een goede cocktail te drinken. Je haalt de bar namelijk gewoon naar je feest toe!

Een cocktailbar huren voor je feest

Wanneer je een feest geeft dan wil je er iets bijzonders van maken. Want ongeacht of je een verjaardag viert in de tuin of een groot personeelsfeest geeft op de zaak; het moet een onvergetelijke avond worden. Daarom wil je meer dan alleen bier, frisdrank en wijntjes. Dit drink je immers ook op een saaie verjaardag van buurvrouw Truus.

Wat is er inbegrepen bij een cocktailbar huren?

Een cocktail is meer dan een mixdrankje. Je hebt dus wel een ervaren bartender nodig die de drankjes bereid. Een bartender wordt ook wel cocktailshaker genoemd in de volksmond. Naast de cocktailshaker wil je ook een gave mobiele cocktailbar huren. Een cocktailbar laat namelijk direct zien dat er cocktails verkrijgbaar zijn. De barmeubels zijn speciaal gemaakt voor feesten op locatie en kunnen dus vrijwel overal geplaatst worden. Tot slot heb je alle tools en ingrediënten nodig. Maar wees gerust, deze worden verzorgd door de cocktailshaker. Hierbij kun je denken aan glaswerk, ijs, garneringen en natuurlijk de drank. Bovenstaande is altijd allemaal inbegrepen wanneer je een cocktailbar huurt.

Waar kan ik het beste een cocktailbar huren?

Bar Company. Dit bedrijf beschikt over meer dan twintig mobiele cocktailbars en een team van 30 bartenders. Ze maken cocktails op honderden feesten en evenementen per jaar. Dus waar wacht je op? Vraag een offerte aan, huur die cocktailbar en geef dat grandioze feest waar je al zo lang aan zit te denken.

https://www.barcompany.nl/