Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

De beste vervoersmiddelen voor het verkennen van Maastricht

Wanneer je voor het eerst een nieuwe stad bezoekt is het altijd fijn om te weten hoe je het beste van A naar B kunt komen en zo alles kunt bekijken en bezoeken wat je maar wilt. Om je een goed beeld te geven van het mogelijke vervoer in en om Maastricht hebben we een aantal opties voor je op een rij gezet.

 

Bus

Vanaf het centraal station in Maastricht vertrekken er verschillende bussen naar alle uithoeken van de stad. Wil je nog verder gaan? Dan zijn er ook nog verschillende bussen die je de grens over kunnen brengen naar België of Duitsland.

 

Maastricht taxi

Liever niet wachten op de volgende bus? Ga dan voor een taxi. In Maastricht een taxi regelen gaat eenvoudig via een app of telefoonnummer en er rijden er altijd genoeg rond. Door gebruik te maken van een Maastricht taxi heb je geen last van lange wachttijden en word je ook nog eens voor de deur van je bestemming afgezet.

 

Auto

Heb je veel spullen die je mee wilt nemen? Of wil je plekken bezoeken die lastig te bereiken zijn met het openbaar vervoer, maar geef je liever niet te veel geld uit aan taxi ritten? Ga dan met de auto! Veel plekken in Maastricht en omgeving zijn goed bereikbaar met een auto. Houd wel rekening dat er in een groot deel van de stad betaald moet worden voor parkeerplekken.

 

Fiets

Liever wat sportiever bezig? Kies dan voor een fiets. Zoals veel Nederlandse steden is ook Maastricht ingericht voor de grote massa’s aan fietsers. Met een fiets hoef je geen rekening te houden met vaste tijden of parkeerplekken.

 

Trein

Voor het afleggen van grotere afstanden is de trein een goed vervoersmiddel. Vanaf een van de drie treinstations, Maastricht Centraal, Maastricht Noord of Maastricht Randwyck ben je binnen de kortste tijd op je bestemming. Vergeet alleen niet om in te checken!

https://taxiforevermaastricht.nl/