Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Een nieuwe tuinontwerp

Na verloop van tijd raken de meeste mensen uitgekeken op het interieur van hun huis. Maar ook de tuinindeling gaat vaak op de schop. Meestal gebeurt dit ieder jaar met nieuwe of andere planten. Ook wordt de plek waar deze geplant worden vaak omgewisseld. Zo kijk je immers nooit tegen dezelfde plant of struik aan op dezelfde plek. Maar wat niet vaak gebeurt is het veranderen van het hele tuinontwerp. Daarmee bedoelen we de tegels, meubels, tuinhuisjes en accessoires. Dit zal voor een totaal andere sfeer zorgen en brengt veel vernieuwing met zich mee.

Nieuwe tuinspullen kopen

Voordat je meteen alles gaat weggooien, is het goed om een inventarisatie te maken. Meubels en bouwwerken waarvan alleen de verf eraf begint te gaan, maar die verder nog in goede staat zijn, kunnen worden opgeknapt. Even schuren en een nieuwe verfkleur aanbrengen en het voelt weer als nieuw.

De veranderingen die het meeste zullen opvallen zijn de tegels, stoelen en tafels. Deze nemen een groot gedeelte van de tuin in beslag. Wanneer je deze dan gaat vervangen, voelt het meteen aan als een andere tuin.

Een nieuwe vloer leggen in de tuin kan zwaar werk zijn. Zorg daarom voor de juiste materialen of huur een professional in. De meeste tegels zijn gemaakt van hoge kwaliteit, bescherm deze daarom goed tegen krassen en vlekken. Met stoelpootdoppen voor tuinstoelen voorkom je krassen op je nieuwe vloer.

Ten slotte ga je nieuwe meubels uitzoeken. Omdat je deze spullen het meeste gebruikt in de tuin en ze comfortabel aan moeten voelen, mag het meubilair best van een hogere kwaliteit zijn. Een robuuste eettafel die tegen weer en wind kan is een uitstekende optie. Voor de stoelen is vooral het comfort belangrijk. Ook voor de bescherming hiervan zijn stoelpootdoppen voor tuinstoelen ideaal. Zo blijven de poten heel en worden krachten van bovenaf gedempt.

 

https://stoeldopshop.nl/tuinstoeldoppen/