Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Ga voor een graffiti kinderfeestje

Ben je op zoek naar graffiti op een kinderfeestje? Dan ben je bij Personal Artist aan het juiste adres. Je kunt er alle kanten mee op, waardoor je voor ieder kind wel een leuke oplossing hebt. De kinderen kunnen zich namelijk volledig uitleven bij de workshops en de creaties kunnen gewoon bewaard worden. Voordat je een afspraak maakt, is het goed om te weten wat het allemaal inhoudt en op welke manier je ervoor kunt gaan zorgen dat jouw kind het feestje geeft om nooit meer te vergeten. Lees daarom snel verder en ontdek de mogelijkheden. 

 

Altijd een aandenken aan een graffiti kinderfeestje

Bij een graffiti kinderfeestje wordt voor alles gezorgd. Niet alleen heb je de materialen waarmee de kinderen aan de slag gaan, ook is er altijd een artiest aanwezig. Een artiest zit bij de prijs inbegrepen, de tweede kan bijgeboekt worden tegen een laag tarief. Zo kunnen zelfs de grootste feestjes tot een succes worden gebracht. Tijdens de workshop kan het kind volledig losgaan op een luxe graffiti paneel, welke na afloop mee naar huis kan worden genomen. Tevens kunnen de kinderen na afloop van de workshop ook op de muur spuiten en zijn er rondleidingen tussen de muren door. Het wordt een tijd om nooit te vergeten voor de kinderen en zelf kun je natuurlijk ook gewoon meedoen.

 

Uitleg en direct aan de slag

Tijdens het graffiti kinderfeestje zitten er een aantal zaken bij de prijs inbegrepen. In eerste instantie vindt er een uitleg plaats. Hier kunnen ook nog vragen gesteld worden door de kinderen en ouders, zodat alles duidelijk wordt. De ontwerpen worden op papier gezet en de kinderen kunnen daarna aan de slag met de spuitbussen. Dit gebeurt op een paneel. Omdat het toch wel inspannend is, wordt er tussendoor voor drinken en snacks gezorgd. Neem je dit liever zelf mee? Dan is het ook geen probleem.

 

Langs de kunstwerken van anderen

Zodra de panelen klaar zijn, worden deze volledig afgewerkt. Zo heeft het graffiti kinderfeestje ook gelijk een blijvende herinnering. De panelen kunnen namelijk gewoon mee naar huis genomen worden. In de tussentijd krijgen de kinderen de kans om op een muur spuiten en is er een rondleiding langs de kunstwerken van andere artiesten. Je kunt hier naar hartenlust foto’s maken. Je wilt immers wel dat de kinderen bij deze coole muren gaan staan en ook dit als herinnering mee naar huis kunnen nemen.  Het diploma maakt het daarbij volledig af.

Meer weten over graffiti kinderfeestje graffitifun? Kom dan naar de website personal-artist.nl om de tarieven te bekijken.

 

Interactieve Quizvragen Tijdens het Feestje

Een unieke toevoeging aan het graffiti kinderfeestje bij Personal Artist zijn de interactieve quizvragen die tijdens de workshop worden geïntroduceerd. Deze quizvragen zijn ontworpen om de kennis van de kinderen over kunst en graffiti te testen, terwijl ze tegelijkertijd plezier maken. Vragen kunnen variëren van de geschiedenis van graffiti tot aan technieken en beroemde graffiti-kunstenaars. Dit educatieve element zorgt niet alleen voor een leerzame ervaring, maar ook voor een leuke competitie onder de kinderen. Het beantwoorden van de vragen kan worden beloond met kleine prijsjes, wat de motivatie en betrokkenheid tijdens het feestje verhoogt. Dit maakt het feestje niet alleen memorabel, maar ook verrijkend. Doe hier je inspiratie op: https://www.quiz-vragen.net/