Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Gebruik jij deze drie social media al?

Gebruik jij deze drie social media al? 

We hoeven je vast niet meer te vertellen wat social media is. Tegenwoordig zit werkelijk iedereen op social media. Alhoewel niet iedereen dezelfde kanalen gebruikt, is het moeilijk om iemand te vinden die niet meer op de hoogte is van wat er om zich heen gebeurt. Voor bedrijven is dit ook erg interessant, omdat social media marketing een unieke manier om je als bedrijf in de kaart te spelen bij je doelgroep. Hiervoor gebruiken veel bedrijven de grote media, maar heb jij ook wel eens één van deze media overwogen?

 

1. Reddit

Het grootste forum van het internet! Via Reddit komen mensen tezamen om informatie te delen of hun mening te geven over een verbindend onderwerp. Dit kan werkelijk alles zijn! Zo wordt er veel gedeeld over sport, maar ook over politiek, of over gerichtere onderwerpen zoals een bepaalde game. Als bedrijf is het interessant om in de resultaten van Reddit te adverteren, omdat je gemakkelijk target op een geïnteresseerde doelgroep.

 

2. Pinterest

Heb jij een product dat erg mooi op de foto is te zetten en met name gericht is op inspiratie? Dan is Pinterest het perfecte kanaal voor jou! Mensen komen naar Pinterest om geïnspireerd te raken over een bepaald onderwerp. Door in de zoekresultaten op dit kanaal te adverteren, gebruik jij je product voor inspiratie. De kijker kan op jouw website advertentie klikken en hierdoor informatie ontvangen over je bedrijf.

 

3. BeReal

Het jongste social media kanaal dat we willen behandelen is BeReal. Dit kanaal is nog geen twee jaar oud, maar kende in 2022 een gigantische groei. Het doel van BeReal is om eens per dag te laten zien wat je aan het doen bent: gebruikers krijgen een melding en dienen binnen twee minuten een foto te nemen van zichzelf en hun omgeving. Alhoewel er nog geen advertentiemogelijkheden zijn op BeReal, is het als bedrijf wel interessant om te laten zien wat je zoal uitvoert. 

 

Social media specialist

Weet jij niet goed wat je op social media moet posten en zou je hier graag hulp bij ontvangen? Dan is investeren in een online marketing bureau geen slecht plan. Wij stellen je graag voor aan Traffic Today: dit enthousiaste bureau voert social media uit voor een groot klantenbestand, waardoor ze de juiste kennis en ervaring in huis hebben om ook jouw social media op voeten te zetten. Ben jij benieuwd, kom dan gelijk in contact! Wie weet zien we jou binnenkort wel op één van deze kanalen. 

https://www.traffictoday.nl/