Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

HBO Max

HBO Max

HBO Max is een Amerikaanse streamingdienst van WarnerMedia Entertainment, een dochteronderneming van AT&T’s WarnerMedia. Het werd gelanceerd op 27 mei 2020.

 

Het is de opvolger van HBO Now en HBO Go, die beide werden stopgezet ten gunste van de nieuwe dienst. Het biedt content van Warner Bros., New Line Cinema, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, Turner Classic Movies, Cartoon Network, volwassen, Swim, Looney Tunes en HBO.

 

De basisprijs van HBO Max is $ 14,99 / maand (na een gratis proefperiode van 7 dagen). Het is beschikbaar op Android, iOS, Chromecast, Roku, PlayStation 4, Xbox One, Samsung Smart TV’s en Amazon Fire TV.

Toegang tot HBO Max

Als je een bestaande HBO-abonnee bent, heb je mogelijk al toegang tot HBO Max. Neem contact op met je provider om te zien of ze HBO Max aanbieden.

 

Als je geen bestaande HBO-abonnee bent, kun je je direct aanmelden voor HBO Max via de app of website. De basisprijs van HBO Max is $ 15. Je kunt HBO Max ook toevoegen aan je bestaande Hulu- of AT&T TV NOW-abonnement.

 

HBO Max is momenteel alleen beschikbaar in de VS en geselecteerde landen in Latijns-Amerika, Europa en het Caribisch gebied. Als u niet in een van die landen woont, kunt u zich wettelijk niet aanmelden voor de service. Er zijn echter manieren om HBO Max overal ter wereld te bekijken met behulp van een VPN.

HBO Max gebruiken

HBO Max is een streamingdienst, dus je hebt een internetverbinding nodig om het te gebruiken. De app is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder Android, iOS, Chromecast, Roku, PlayStation 4, Xbox One, Samsung Smart TV’s en Amazon Fire TV.

 

Nadat je de app hebt gedownload en bent ingelogd (of je hebt aangemeld voor een account), kun je door de HBO Max-inhoudsbibliotheek bladeren en shows en films gaan kijken.

 

HBO Max heeft een verscheidenheid aan inhoud, waaronder nieuwe en klassieke tv-programma’s, films en documentaires. Enkele van de populaire titels die beschikbaar zijn op HBO Max zijn Friends: The Reunion, The Big Bang Theory, Game of Thrones, The Lord of the Rings-films, Batman-films en Wonder Woman.

 

Als u iets specifieks zoekt, kunt u de zoekfunctie gebruiken om het te vinden. U kunt ook op genre bladeren of op de HBO Max-homepage bladeren voor aanbevolen inhoud.

 

HBO Max heeft ook een verscheidenheid aan exclusieve originele inhoud die je nergens anders kunt vinden. Dit omvat shows als Adventure Time: Distant Lands, The Not-Too-Late Show with Elmo en Looney Tunes Cartoons.

 

bron: streamplayers