Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Het verschil tussen een headshop en een smartshop

Als je niet bekend bent met bewustzijn veranderende en geestverruimende middelen, dan weet je waarschijnlijk niet wat een headshop en een smartshop is. Dit zijn winkels die psychoactieve middelen en toebehoren aanbieden. Ze zijn vooral gevestigd in de grote steden in Nederland. Er zit een verschil tussen de headshop en de smartshop, maar wat is het verschil? Ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter!

 

De smartshop

Bij de smartshop kun je psychoactieve middelen kopen. In deze winkel kun je terecht voor informatie over de middelen. De medewerkers zijn gespecialiseerd en kunnen je alles vertellen over de effecten en de gebruiksinstructies. In Nederland vind je in een smartshop ook vaak een headshop, omdat gebruikers bij psychoactieve middelen ook accessoires nodig hebben. Om te voorkomen dat een klant naar twee verschillende winkels moet, worden deze winkels vaak gecombineerd. 

 

De headshop

Een headshop is een winkel waar je accessoires kunt kopen die je nodig hebt bij het gebruik van bewustzijn veranderende en geestverruimende middelen. Om de middelen goed af te wegen en alles goed schoon te maken, heb je accessoires nodig. Deze artikelen vind je bij de headshop. 

 

Online winkel 

Wil je een smartshop of een headshop bezoeken, maar woon je niet in de buurt van een grote stad? Dan kun je de producten van deze winkels ook online bestellen. Als je benieuwd bent naar het aanbod, kun je een kijkje nemen op de website van 24 high. Deze aanbieder heeft een ruim assortiment aan psychoactieve middelen en toebehoren. Als je een middel wilt proberen, kun je het beste eerst de beschrijving lezen. Wil je na het lezen van de beschrijving meer informatie over een artikel? Dan kun je het beste contact opnemen met een van de medewerkers van 24 high. Zij kunnen jou het beste informeren over de verschillende producten

 

https://www.24high.nl/