Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Regionale expertise van deze specialist in outplacement in Zeeland

Als u een of meerdere werknemers moet laten gaan, is dit nooit prettig. U wilt het liefst dat uw personeel op een goede plek terechtkomt, maar bent vaak al druk genoeg om alle praktische zaken omtrent de reorganisatie te regelen. Gelukkig zijn er diverse bureaus te vinden die u begeleiden in het proces van outplacement. H.R. Consultancy in Goes is een dergelijke expert en realiseert een uitdiensttredingsbegeleiding op maat. Ontdek het uitgebreide, regionale netwerk in Zeeland van dit bureau en ervaar de klantgerichte service in outplacement voor uw bedrijf!

Een persoonlijke begeleidingsproces

Het afscheidsproces van een bedrijf is erg ingrijpend voor een werknemer, met name als er sprake is van een gedwongen uitdiensttreding. Door persoonlijke begeleiding aan te bieden in outplacement van een professionele coach, maakt H.R. Consultancy in Zeeland de overgang naar een nieuwe baan soepeler. Ook kan de werknemer op een goede manier uitdiensttreden en werken aan zijn of haar zelfvertrouwen. Daarnaast begeleidt dit bureau de werknemer in het maken van een overzicht van zijn of haar competenties, vaardigheden en persoonlijkheid. Zo krijgen zij goed in beeld wat voor bedrijven goed zouden passen en helpen ze zo in het sollicitatieproces. Door het uitgebreide netwerk beschikt de expert ook over vele connecties in de provincie, waardoor ze makkelijk connecties maken tussen een potentiële nieuwe werkgever en de werknemer. Maak kennis met deze uitgebreide persoonlijke begeleiding voor uw bedrijf!

Wilt u meer weten over dit bureau?

Heeft u interesse in de uitgebreide persoonlijke dienstverlening van deze expert? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bureau in outplacement in Goes, in Zeeland, en ontdek het uitgebreide regionale netwerk. Dit bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken om ofwel een afspraak te maken ofwel een offerte aan te vragen. Zo heeft u snel inzichtelijk wat zij voor u kunnen betekenen. Realiseer een prettig afscheid voor u en uw werknemers!

 

https://www.hr-consultancy.nl/