Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Schoorsteenveger in Breda inschakelen?

Bent op zoek naar een geschikte schoorsteenveger in Breda of omgeving? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks vindt u alleen maar de beste vegers. Wij zijn namelijk aangesloten bij de A.S.P.B. en hebben al ruim 24 jaar lang ervaring met het reinigen van dakgoten, het vegen van schoorstenen en camera inspecties. Bij ons kunt u uw schoorsteen al laten vegen voor een bedrag van €59.

Waarom een schoorsteenveger in Breda inhuren?

U kunt een schoorsteenveger in Breda inhuren als u vaak hout, kolen of olie stookt. Bij het stoken van deze stoffen komen er vaak onverbrande deeltjes terecht in het kanaal. Deze deeltjes hechten zich vervolgens aan de zijkanten van het kanaal waardoor er een brandbare laag (creosoot) ontstaat. Als hier volgens een temperatuur wordt bereikt van 500 graden Celsius kan uw schoorsteen in de brand vliegen. Hoeveel aanslag zich vormt in het kanaal hangt af van hoe vaak u stookt en of er over het algemeen te weinig zuurstof bij komt. In dat geval vindt er een onvolledige verbranding plaats en komen er extra veel afvalstoffen vrij waardoor de laag al gauw dik wordt. Daarom is het aangeraden om regelmatig uw schoorsteen te laten controleren en te vegen. Stookt u maar regelmatig? Dan raden wij aan om eenmaal per jaar uw schoorsteen te laten vegen. Bent u een intensief stoker? Dan raden wij aan om minimaal tweemaal per jaar uw schoorsteen te laten vegen. Wij begrijpen echter bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks dat het laten vegen er makkelijk bij inschiet. Daarom bieden wij een abonnement aan voor een periode van 3 jaar zodat u hier niet continu om hoeft te denken. Als wij zien dat het een jaar geleden is (of een halfjaar als u intensief stookt), dan maken wij een afspraak om weer bij u langs te komen. Schikt dit moment niet? Geen probleem! Dan kunt u zelf een ander moment inplannen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

U kunt zeer eenvoudig een afspraak maken. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het formulier op onze website invullen waarbij u wordt gevraagd om diverse persoonlijke gegevens. Vervolgens nemen wij contact met u op om zo spoedig mogelijk bij u langs te komen op locatie.  

Gerelateerde artikelen

Waarom Google uw advertenties afwijst en wat u eraan kunt doen

Is vloerverwarming aanleggen iets dat ik beter kan uitbesteden?

Fiat 120 jaar