Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Trainingsmaterialen ten top!

Trainingsmaterialen ten top! 

Sta jij elke donderdagmiddag op het veld om een perfecte voetbaltraining voor de F’jes neer te zetten, of ga je zelfs zwaarder geschut te werk en train je de top van jullie voetbalclub? Om alle eyes on the game te houden is het natuurlijk van belang dat je de training goed voorbereid en daarbij uitdagende oefeningen bedenkt. Die uitdagende oefeningen zijn al een stuk makkelijker neerzetten wanneer je hier een aantal goede materialen voor in de hand neemt. We nemen je graag mee door onze favoriete voetbal trainingsmaterialen; klaar om de training van jouw team hun leven te geven! 

Tip: materialen voor een training ten top kan je goed scoren bij Soccer Concepts; goede kwaliteit én lage prijzen, wat wil je nog meer? 

 

Rebounder

Met een rebounder breng je het voetbal level van jouw pupillen, goed getrainde jongeren of senioren tot een hoger niveau. Een rebounder kan worden ingezet om een perfect schot te creëren en om te oefenen op het aannemen van ballen. Wanneer je een rebounder wil inzetten voor een spectaculaire training, kan je kiezen voor een dubbelzijdige of enkelzijdige variant. Bedenk van tevoren met welke je de show wil stelen; wanneer je voor de dubbelzijdige variant kiest loopt de training wellicht efficiënter door, dan kunnen er immers twee voetballers tegelijkertijd mee bezig.

 

Conditietraining! 

Misschien niet de ultimate favoriete trainingssoort voor jouw te-trainen team; conditietraining. Dus wanneer je deze op het rooster zet, kan je die het best maar zo leuk mogelijk maken, nietwaar? Schaf hier dan ook zeker leuke materialen voor aan, zoals een loopladder; perfect voor intervallen. Hordes vallen over het algemeen ook goed in de smaak; oefenen op snelheid en conditie, maar toch net even wat anders. En vergeet tot slot niet de juiste pionnen te bestellen; klaar voor de start? Sprinten maar! 

 

Goed afsluiten is key

Hoe je ervoor zorgt dat jouw voetballende jongens of meisjes een leuke training ervaren? Door deze op een positieve manier af te sluiten hebben ze sowieso alweer zin in de volgende keer! Hoe? Geef ze iets om de hele training naar uit te kijken. Bestel bijvoorbeeld een snelheidsmeter en meet hoe hard iedere speler individueel zijn of haar bal op doel schiet. Met als doel? Steeds een beetje harder natuurlijk! En om iedereen te laten oefenen, kan je de winnaar wekelijks belonen met een kleinigheidje – al is het een lekker drankje of tosti voor in de derde helft op de zaterdag!  

 

 

https://www.soccerconcepts.nl/