Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Uw leverancier voor SMIPACK machines

Wanneer u graag een verpakkingsmachine van het merk SMIPACK aan wilt schaffen doet u dit bij dé officiële importeur en leverancier van Nederland. Demca is al sinds 2004 vertegenwoordiger van SMIPACK en promoot het als eigen merk op de markt, maar al sinds de jaren 70 is het bedrijf actief in de branche. Ze leveren al jaren efficiënte machines in heel Nederland en hebben een groot klantbestand opgebouwd met grote namen. Iedereen weet dat DEMCA staat voor een uitstekende service en de laatste technologische snufjes. Niet alleen voor de aanschaf van uw SMIPACK machine kunt u bij dit professionele bedrijf terecht, ook voor uitbreidingen aan uw huidige producten bent u welkom bij DEMCA.

Een duurzame verpakkingsmachine bestellen in Nederland

Wanneer u een SMIPACK verpakkingsmachine wilt bestellen doet u dit dus bij DEMCA. De machines zijn eenvoudig te bedienen en hebben een brede inzetbaarheid. Hierdoor zijn de machines inzetbaar in talloze verschillende branches. Of u nu een verpakkingsmachine zoekt voor voedingsmiddelen, farmaceutische producten of kleding en speelgoed; DEMCA heeft de juiste machine voor uw toepassing. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten verpakkingsmachines, zoals:

  • Bundelverpakkers
  • Kartonverpakkers
  • Folieverpakkers

Weet u niet zeker welke verpakkingsmachine van SMIPACK past bij uw beoogd gebruik? Dan is het mogelijk om een testronde te doen met uw producten in de showroom van DEMCA. Zo bent u verzekerd van het gewenste resultaat. Dat is de service die u kunt verwachten van DEMCA.

Neem contact op met de deskundige medewerkers voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een verpakkingsmachine voor uw toepassing? Of heeft u vragen en wilt u graag meer informatie over de kwaliteit, prijs of het gebruik? Neemt u dan gerust contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en voorzien u vrijblijvend van een passend advies.

https://demca.nl/