Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten licht letters

Om uw pand of winkel op te laten vallen, is het belangrijk om uw logo op de gevel te laten plaatsten. Dit kan op allerlei manieren. Als u kiest voor verlichte letters, valt uw logo ook op in het donker. Ideaal dus in de winter als het snel donker wordt. Bent u benieuwd welke soorten licht letters er zijn? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden!

 

Doosletters

De populairste vorm van gevelbelettering, zijn de doosletters. Bij deze doosletters kunt u voor direct en indirect licht kiezen. Bij het directe licht wordt het licht vanuit de voorkant gestraald.  Hierbij worden de letters zelf verlicht. De andere optie is het indirecte licht. Bij deze optie wordt het licht naar achter gestraald en worden de letters zelf niet verlicht. Hierbij wordt een 3D effect gecreëerd, waarbij de letters op de gevel lijken te zweven. 

 

Lightline-verlichting 

Naast doosletters, kunt u ook kiezen voor gevelletters die verlicht worden doormiddel van lightline-verlichting. Hierbij worden metalen, houten of kunststof letters op de gevel geplaatst en deze worden dan verlicht door het licht dat op de letters straalt. Hierbij komt er geen licht uit de letters zelf, maar worden de letters verlicht door lampen die op de letters stralen. 

 

Een lichtbak 

De laatste optie is een lichtbak. Dit is een rechthoekige bak die licht geeft. Op deze bak wordt het logo gedrukt en door het licht wat van achter komt, zijn de letters zichtbaar. 

 

Ontdek het aanbod 

Nu u weet welke opties er zijn, is het aan u om een keuze te maken. Gaat u voor doosletters of kiest u voor de chique lightline-verlichting? Het is belangrijk dat de stijl van deze gevelletters aansluiten bij de huisstijl. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van kleuren en lettertype? Neem dan een kijkje op de website van Bosman Reklame en ontdek het aanbod.

https://www.bosmanreklame.com/