Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Verven met Flexa

Als je toe bent aan een nieuw kleurtje in je huis of je hebt een nieuw huis en wil graag gaan verven, dan is een Flexa aanbieding altijd handig. Met Flexa kun je namelijk alle kanten op. Flexa verf is er in de standaardkleuren zoals wit of crème natuurlijk altijd te vinden. Maar er wordt ook regelmatig een collectie van nieuwe kleuren uitgebracht. Daarin vind je warme en koude tinten, donkere en lichte kleuren, neutrale en bijzondere kleuren. Zo heb je altijd iets dat bij je past met Flexa. En je hoeft niet te veel voor je verf te betalen. Daarvoor bekijk je eerst aanbiedingen.nu

Matte muurverf

Als je behang wil verven of een geverfde muur wil oververven kies je meestal voor muurverf. Is de muur die je wil verven onbehandeld? Zorg dan eerst voor een laag primer. Dat is grondverf. Daarmee zorg je dat de kleur die je op de muur wil ook goed pakt. Zonder zo’n laag loop je het risico dat de verf direct de muur in wordt gezogen. Dat is natuurlijk zonde als je net een mooie kleur hebt uitgekozen voor je muur. In kleine ruimtes is het vaak verstandig om niet alle muren gekleurd te maken. Kies één muur uit en verf of laat de rest wit.

Lak en meer

Je hoeft natuurlijk niet je muur te verven. Ook voor lak en houtverf ben je bij Flexa aan het juiste adres. Lak is meer glimmend en houtverf is natuurlijk beter geschikt voor je wandplanken bijvoorbeeld.