Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Wat houdt ´Paragnost´ in

Een paragnost is iemand die één of meerdere paranormale gaven heeft, ook wel paranormaal begaafd genoemd. Iemand die paragnost is beheerst een of meerdere van de volgende gaven:

  • Helderziend
  • Helderhorend
  • Helde ruikend
  • Helder proevend
  • Helder voelend
  • Helder wetend

 

Wat doet een paragnost

Mensen met deze boven genoemde gaven, zijn in staat om onzichtbare energieën die om ons heen hangen te vertalen in woorden die ook begrijpelijk zijn voor mensen zonder deze gaven. Daarom worden paragnosten vaak in het leven geroepen door mensen die benieuwd zijn naar wat het universum ze te vertellen heeft, omdat ze eraan twijfelen of dat ze wel in de goede richting gaan met hun leven. Of ook mensen die onwerkelijk veel tegenslagen/ongeluk hebben in hun leven, en misschien vermoeden dat in het energieveld om hun heen blokkades zijn opgebouwd. Een paragnost kan hierin helpen, door je te vertellen of er daadwerkelijk blokkades zijn opgebouwd, en wat je hier eventueel aan kunt veranderen. Of ze kunnen je vertellen wat er wél aan de hand is als er géén blokkades zitten, soms is dit zelfs al opgelost door enkele andere keuzes te maken in je leven als dat je normaal zou doen.

Zo makkelijk kan het soms zijn!

 

Verschillende contactmogelijkheden met

paragnosten

Het aanbod aan paragnosten is tegenwoordig zó breed dat het kiezen soms lastig kan zijn. Je kunt een afspraak maken bij een paragnost bij je in de buurt. Of je kan online of telefonisch zonder afspraak een medium contacteren op de tijd en dat wanneer het jou uitkomt.

Het voordeel aan online en telefonisch contact met een paragnost online is vaak dat je eerst kunt kijken welke paragnost het beste bij jou en je problemen past. Hierdoor zul je al met een geruster gevoel aan de reading beginnen dan wanneer je niks over de persoon weet waar je zo dadelijk naar toe moet gaan. Het is belangrijk dat jij je goed voelt, en open durft te staan voor alle mooie boodschappen die het universum je te bieden heeft.