Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Wat is een 10ft container en waar kan u hem aanschaffen?

Een 10ft container is een container die heel vaak wordt besteld bij zelfbouwcontainer. Dit zijn de 10ft container dimensions, oftewel de afmetingen: 3 meter lang bij 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog. Dit zijn de buitenmaten van de container. De binnenmaten van een 10ft containers zijn als volgt: 2,8 meter lang bij 2,3 meter breed bij 2,3 meter hoog. Op de website van zelfbouwcontainer kan makkelijk en snel een 10ft container worden aangeschaft. Het is ook mogelijk om een 10 ft container geisoleerd aan te schaffen via de website, alleen zal de prijs van een geisoleerde unit hoger liggen dan bij de standaard containers.

 

Een 10 ft container kopen marktplaats

 

Een nog goedkopere optie voor het aanschaffen van een 10ft container is een gebruikte container aanschaffen via bijvoorbeeld marktplaats. Het komt vaak voor dat een nieuwe container te duur is voor de klant, vaak zullen mensen dan op marktplaats gaan kijken naar tweedehands producten. Zoektermen als ‘’gebruikte 10 ft container te koop’’ worden vaak gezocht op google en marktplaats. Een groot nadeel van een gebruikte container is dat de garanties al langer op het product zitten en dus vaak niet meer geldig zijn of later zullen vervallen. De containers die tweedehands worden gekocht zijn vaak ook al langer intensief gebruikt en zullen dus gebruikerssporen bevatten als bijvoorbeeld roest.

 

Het grotere broertje van de 10ft container, de 20 ft container

 

Wanneer de 10ft container te klein is voor de klant kan er altijd nog de grotere boer worden besteld, namelijk de 20ft container. Een 20 ft container wordt ook wel een zeecontainer genoemd omdat deze heel vaak worden gebruikt bij het verzenden van producten via de boot. Door de grote afmetingen zijn de 20ft containers ideaal geschikt om veel spullen op te bergen of te vervoeren. De 20 ft container afmetingen zijn als volgt: 6 meter lang bij 2,5 meter breed bij 2,5 meter hoog, dit zijn de buitenmaten. Dit zijn de binnenmaten van een 20 ft container: 5.88 meter lang bij 2,3 meter breed bij 2,4 meter hoog.

 

Het kleinere broertje van de 10ft container, de 8ft container

 

Als de klant op zoek is naar een nog kleinere variant dan de 10ft container kan er worden gekeken naar de 8ft container. De 8ft container is een handige optie voor mensen met weinig ruimte. Wanneer bijvoorbeeld een klant met weinig ruimte toch nog een extra opbergplek nodig heeft kan er worden gekozen voor deze kleinere container. Doordat de afmetingen niet te groot zijn is het makkelijk om de 8ft container te plaatsen op kleinere plekken, en kan er nog steeds gebruik van worden gemakt als bijvoorbeeld een extra schuur of werkplek. De 8ft container heeft een afmeting van 2×2 dit wil zeggen dat de container ongeveer 2 meter lang bij 2 meter breed bij 2 meter hoog is.

 

De specificaties van de 10ft container.

De 10 ft container heeft een inhoud van 10+ kubieke meter. De afmetingen van de 10ft container zijn allemaal gelijk aan elkaar want het is een kubus, de buitenmaten zijn allemaal 2991 mm, voor binnenmaten geldt een lengte van 2344 mm. De 10ft containers worden soms ook niet als kubus geleverd, dan hebben zij de bijna identieke maten van een 3 bij 2 container. Deze maten zijn als volgt: de afmetingen voor de binnenkant zijn 2950 x 2140 x 2072 mm en de afmetingen van de binnenkant zijn dan 2800 x 1990 x 1948 mm. 

 

De containers zijn dus vrij groot, er kunnen makkelijk een aantal fietsen of twee motoren in geplaatst worden. In potentie kan er zelfs een 45 km/h auto in de container worden geplaatst, dit wordt alleen erg krap met uitstappen. De 10ft containers zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Dit geeft de containers een goede uitstraling. Het geeft de container een mooie glans en houdt de container ook nog eens roestvrij. Dit geld ook voor alle andere containers vanaf de 2×2 container. De gemiddelde 10ft container wordt in een aantal kleuren verkocht. Als u een 10ft container wilt die in veel kleuren verkrijgbaar is kan u het beste een 3×2 container kopen, deze is namelijk in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Van oranje tot groen en van zwart tot wit.

 

Heeft u Interesse in een 10ft container of heeft u interesse in het kopen of huren van een 20 of 8 ft container? Doe dan nu u bestelling op zelfbouwcontainer.nl en bestel u container naar keuze in verschillende kleuren opties. Zelfbouwcontainer.nl zal Leveren door heel Nederland, en zelfs in België wordt er bezorgd.