Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Welke dingen moet je in de gaten houden als je energie wil besparen in de woning

Hele huisrenovaties kunnen waarde toevoegen aan uw huis, maar ze kunnen ook een ravage aanrichten met uw portemonnee. Er zijn manieren om uw huis bij te werken zonder in de schulden te raken of uw spaargeld te plunderen.

  • Bijvoorbeeld, schilderen, re-grouting tegel, en power-washing de buitenkant van uw huis zal niet veel geld kosten, maar deze taken kunnen echte waarde toe te voegen aan uw huis. Met wat zweetwaarde, een doe-het-zelf houding, en een paar dollar, kunt u een lijst van uw huis voor meer geld als je klaar bent om te verkopen.
  • Als u niet helemaal klaar bent om te verkopen, geniet dan van een mooiere plek om te wonen.

Zes eenvoudige interieuradvisies

Als uw muren krassen en vuile verf hebben, kan een verouderde kleur of kleverig behang, een beetje elleboogvet en een paar blikken verf een dramatisch verschil maken. Om de waarde van uw huis voor een verkoop te maximaliseren, kiest u een neutraal kleurenschema dat het hele huis verenigt, de ruimte meer op de voorgrond plaatst en een grote verscheidenheid aan potentiële kopers aanspreekt.

KEY TAKEAWAYS

Typisch zijn keukens de duurste ruimte in een huis om te renoveren, volgens de Houzz & Home renovatietrendstudie voor 2018 en 2019.

  • De studie vond dat de hoofdbadkamers de op één na duurste kamer in een huis zijn om te renoveren.
  • Deskundigen raden aan om doe-het-zelf huis renovaties te houden aan cosmetische verbeteringen, zoals schilderen, landschapsarchitectuur, of het veranderen van armaturen.

Installeer een systeem om energie te besparen

Kroonvormen is een verrassend eenvoudige taak die veel karakter aan je kamers toevoegt. Koop de lijst van een woonwinkel, knip hem op maat van uw kamer (of laat hem voor u knippen) en bevestig hem aan de bovenkant van de muur met een spijkerpistool. Deze decoratieve strips kunnen zelfs al geschilderd zijn. Het installeren van kroonlijstjes houdt wel een beetje houtbewerking in, evenals het juiste gereedschap, maar het is zeer goedkoop om het zelf te doen.

http://www.pauwenwittemanblog.nl/waarom-is-energie-vergelijken-nog-steeds-populair-en-welke-rol-speelt-wind-energie-in-dit-verhaal/

Gerelateerde artikelen

Picanha: lekker op de barbecue

Hoe komen de premies tot stand?

Wat is een 10ft container en waar kan u hem aanschaffen?