Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Work Hard, Play Hard

Wij investeren in de ontwikkeling van onze teamleden omdat wij geloven dat je met de juiste vaardigheden, houding en werkethiek grootse dingen kunt bereiken. En met het juiste team zijn er veel goede dingen mogelijk voor ons als bedrijf. Samen met al onze collega’s zetten wij ons in om een omgeving te creëren waarin mensen zich gewaardeerd en gewaardeerd voelen voor hun bijdragen.

 

Het ontwikkelen van jezelf en je vaardigheden is even belangrijk als het ontwikkelen van je organisatie. Wij bieden een platform waarmee iedereen zichzelf en zijn carrière kan ontwikkelen. Dit platform is een centraal onderdeel van het 366 Dagen Beter plan, ondersteund door een raamwerk van acties om u te helpen persoonlijk en professioneel te groeien.

 

Wij bieden traineeships aan op verschillende gebieden in de financiële dienstverlening. Dit is een kans om jezelf te ontwikkelen, en iets nieuws te ontdekken over jezelf, je team en je baan. De werkomgeving bij Talent&Pro is niet alleen levendig en aangenaam, we organiseren ook activiteiten buiten het kantoor. Zo organiseren we jaarlijks een grote skireis, gaan we op bedrijfs- en teambuildinguitjes en gaan we na het werk vaak samen iets drinken.

 

We hebben dus verschillende traineeships die allen hoog staan aangeschreven. Het traineeship IT zonder vooropleiding in IT is momenteel het meest gewilde traineeship vanwege de huidige ontwikkelingen in de maatschappij. We nodigen je uit om een keer langs te komen op een inhousedag om dit alles aan te horen.

 

https://www.talent-pro.com/traineeships/