Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Gietvloer advies in Amstelveen

Met de gietvloeren van Cicami gietvloeren krijgt een ruimte een geheel eigen uitstraling. Hierbij is er een keuze uit zes verschillende typen gietvloeren. Afhankelijk van eisen, wensen en budget geven ze je bij Cicami graag advies welke vloer geschikt is. Want het doel van hun interieurstyling is om volledig aan jouw wensen tegemoet te komen.

De gietvloeren

Gietvloeren geven een ruimte een geheel eigen uitstraling. Of het nu een kantoor is dat een zakelijke uitstraling moet hebben of juist de warme huiselijke sfeer van een woning. Deze eigen uitstraling ontstaat doordat er verschillende typen gietvloeren. De zes typen Cicami gietvloeren zijn:

  • Beton gietvloer
  • Grindvloer
  • Marmerstone
  • Mortelvloer
  • Coatingvloer
  • Beton ciré vloer

Beton gietvloer

De beton gietvloer bestaat uit één geheel en is een cementgebonden gietvloer met een natuurlijke betonlook. Door de unieke samenstelling is het slijtvaster en daardoor erg duurzaam. Dit type Cicami gietvloer is verkrijgbaar in alle ral kleuren.

Grindvloer

Een grindvloer bestaat uit gezeefde grindkorrels die met een hoogwaardige kunsthars zijn gebonden. Door de bijzondere eigenschappen heeft een grindvloer een stoer en robuust karakter. Deze onderhoudsvriendelijke vloer is geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor. Door haar geringe laagdikte is deze Cicami gietvloer makkelijk over bijvoorbeeld een bestaande tegelvloer of andere kunststofvloer aan te brengen.

Marmerstone

Echte marmerkorrels, gebonden met een hoogwaardige kunsthars. Dat is een marmerstone vloer. Een Cicami gietvloer van marmerstone is verkrijgbaar in verschillende korrelgrootte en in 18 prachtige standaardkleuren. Door deze variatie heeft iedere marmerstone vloer zijn eigen uitstraling.

Mortelvloer

Deze van oorsprong industriële vloer past goed in een eigentijds interieur. Deze Cicami gietvloer heeft stoer en sterk karakter en is onderhoudsvriendelijk.

Coatingvloer

Met deze Cicami gietvloer heb je een relatief snelle en betaalbare oplossing voor het opknappen van garage, magazijn of fabrieksvloer. De Cicami coatingvloer is in vele kleuren te verkrijgen en zowel glad als antislip af te werken.

Beton ciré vloer

Deze aloude vloer is weer helemaal hip en past binnen de laatste woontrends past. Dit type Cicami gietvloer was oorspronkelijk in gebruik in Franse badkamers. Hierbij werd het beton waterdicht gehouden met was of olie. Dat laatste hoeft tegenwoordig niet meer omdat door het huidige productieproces beton ciré waterdicht is en blijft. Ga voor meer informatie naar: https://cicami.nl/gietvloer-amstelveen/