Goede doelen wereld
Image default
Aanbiedingen

Zet jij deze social media al in voor jouw bedrijf?

Zet jij deze social media al in voor jouw bedrijf?

Dat social media tegenwoordig de manier is om je bedrijf te presenteren, hoeven we je vast niet meer te vertellen. De grote platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn zijn vast al onderdeel van jouw content marketing strategie, maar dat betekent nog niet per sé dat jij alle kansen benut die het social media landschap je biedt. In deze blog geven we je drie media die namelijk prima in jouw plan kunnen passen. Probeer ze zelf!

 

1. Pinterest

Kun jij je product op een creatieve manier neerzetten, of hanteer jij op je website al sfeerfoto’s? Dan is Pinterest een erg geschikt medium om je product op te promoten. De nadruk bij Pinterest ligt op inspireren. Je probeert niet per sé de klant te overtuigen van een aankoop, maar laat ze zien wat er mogelijk is met jouw producten. Het mooiste aan adverteren op Pinterest is dat het vrij onopvallend werkt: pas als iemand jouw advertentie aanklikt, ziet de gebruiker dat het een advertentie is. Besluit deze kijker je advertentie te delen, dan verdwijnt voor de volgende kijker deze advertentie-banner: zij zien dit dus als reguliere post. 

 

2. Spotify

Misschien niet het eerste platform waar je aan denkt wanneer je “social media” hoort, maar Spotify is een platform waar erg veel kans op liggen. Je adverteert hier op een unieke manier, namelijk door middel van audio. Hierbij is het belangrijk dat je een advertentie creëert die allereerst blijft hangen, maar die ook jouw boodschap in korte tijd over kan brengen. Spotify heeft enorm veel gebruikers – de kans dat je hiermee jouw doelgroep bereikt, is dus ook zeker groot.

 

3. Reddit

The frontpage of the internet! Reddit is al jarenlang het grootste forum dat het internet te bieden heeft: met zijn veel verschillende onderwerpen is dit een plek waar mensen hun meningen delen of informatie ontvangen over de nieuwste actualiteiten binnen een bepaalde topic. Maar, Reddit heeft niet alleen posts: er is ook ruimte voor advertenties. Op Reddit adverteer je op de meest simpele manier, namelijk door middel van tekst met een plaatje. Maar, het is al eerder bewezen dat simpliciteit niet betekent dat iets minder effectief is: door dit op de juiste manier in te steken, draagt dit bij aan jouw doelstellingen.

 

Traffic Today

Wil jij content marketing inzetten om een overkoepelende boodschap de wereld in te helpen? Traffic Today helpt je graag! Ze hebben een groot team met verschillende content- en social marketeers, die samen met jou aan de slag gaan om richting je doelstellingen te werken. Benieuwd hoe? Neem een kijkje op hun website! 

 

https://www.traffictoday.nl/