Goede doelen wereld
Image default
Auto's en Motoren

Bescherm je auto als een pro met glascoating en PPF!

Als trotse autobezitter wil je natuurlijk dat je auto er altijd piekfijn uitziet. Helaas is dat in de praktijk niet altijd het geval, met krassen en beschadigingen als gevolg. Gelukkig kun je je auto beschermen tegen deze schade door gebruik te maken van glascoating. In dit blog lees je alles over de kosten van glascoating voor je auto, en hoe Autocaredetailing je hierbij kan helpen.

Wat is glascoating?

Glascoating is een dunne laag transparante coating die op de lak van je auto wordt aangebracht. Het vormt een harde en duurzame beschermende laag die beschermt tegen krassen, steenslag en UV-straling. De coating is waterafstotend en vuil hecht minder snel aan de lak. Hierdoor blijft je auto langer schoon en ziet het er altijd als nieuw uit.

Waarom glascoating?

Er zijn veel redenen waarom je je auto zou moeten laten behandelen met glascoating. Ten eerste beschermt het je auto tegen de elementen en krassen. Ten tweede zorgt het ervoor dat je auto langer mooi blijft en minder vaak gewassen hoeft te worden. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld. Bovendien kan het de waarde van je auto verhogen, omdat het eruitziet alsof de auto net uit de showroom komt.

kosten glascoating auto?

De kosten voor het aanbrengen van glascoating variëren afhankelijk van het type auto en de grootte van de auto. Gemiddeld kost glascoating tussen de €500 en €1000, afhankelijk van het merk en de kwaliteit van de coating. Bij Autocaredetailing kun je terecht voor een professionele glascoatingbehandeling, die je auto langdurig beschermt tegen krassen en beschadigingen.

PPF voor extra bescherming

Naast glascoating biedt Autocaredetailing ook PPF (Paint Protection Film) aan. Dit is een transparante folie die op de lak van je auto wordt aangebracht. Het beschermt de lak tegen krassen en steenslag en is een goede aanvulling op glascoating. PPF is vooral geschikt voor auto’s die veel worden gebruikt of die veel worden blootgesteld aan weersinvloeden. Bij Autocaredetailing kun je terecht voor een complete PPF-behandeling, waardoor je auto nog beter beschermd is.

Conclusie

Glascoating is een investering die zichzelf terugverdient in de vorm van een mooiere en beter beschermde auto. Autocaredetailing is de detailing specialist op het gebied van glascoating en biedt een professionele behandeling aan tegen een scherpe prijs. Wil je je auto nog beter beschermen? Kies dan voor PPF in combinatie met glascoating. Bij Autocaredetailing ben je hiervoor aan het juiste adres!

 

 

https://www.autocaredetailing.nl/