Goede doelen wereld
Image default
Auto's en Motoren

Een APK Hengelo moet je iedere vier jaar laten doen

Iedere 4 jaar moet je auto voor een APK keuring. Maar waar ga je die keuring dan laten uitvoeren? Bij de goedkope APK Hengelo wordt je auto op een zeer professionele wijze gekeurd en weet je dat je weer veilig de weg op kunt. De vakmensen die heier werkzaam zijn hebben veel kennis en ervaring en weten precies waar een auto aan moet voldoen om door de keuring heen te kunnen komen. Al meer dan dertig jaar wordt de APK Hengelo door hen uitgevoerd en zij beschikken over de juiste materialen om de keuring goed door te komen. Wanneer zij zien dat er een reparatie moet worden uitgevoerd om te zorgen dat de auto aan de eisen kan voldoen, wordt dit altijd eerst met de eigenaar van de auto overlegd, voordat de reparatie wordt uitgevoerd.

 

Vakmannen

Soms is het niet anders en moet er een reparatie worden gedaan voordat de APK Hengelo goed kan worden gekeurd. Maar soms ontdekken de vakmensen van de APK Hengelo ook dat er meer mis is aan de auto. Dit wordt dan altijd aangegeven wanneer de auto in de garage staat en dan mag je als eigenaar van de auto aangeven of je wilt dat dit direct wordt gerepareerd of dat je liever nog even wacht met het repareren. Ook wordt de ernst van de situatie door de monteurs ingeschat en daarmee wordt de klant geadviseerd.

 

Materialen

Er wordt gebruik gemaakt van goede materialen waardoor je de garantie hebt dat de keuring altijd goed wordt uitgevoerd. Ook krijg je nog een garantie van een jaar op de keuring die is uitgevoerd. Mocht je erachter komen dat de keuring niet goed is gedaan, kan je  hier altijd op terug komen en zal de APK Hengelo in de garage een herstel doen oor de auto zodat je hier wel de weg mee op kunt.