Goede doelen wereld
Image default
Auto's en Motoren

Een brommobiel verkopen voor een goede prijs

Jouw mooie brommobiel verkopen doe je het beste wanneer je gebruikt maakt van een tussenpersoon. Die kan namelijk goed bepalen wat de eerlijke prijs is die je hiervoor kunt vragen. Dit voorkomt situaties waarbij je het gevoel hebt dat je bent opgelicht of natuurlijk dat je iemand anders te veel hebt laten betalen. Om op een veilige manier je brommobiel te verkopen kan je in zee gaan met dit bedrijf, die werkt als een tussenschakel; tussen jou en de koper van de brommobiel. Aan de hand van een keuring wordt er bepaald wat de prijs is die je kunt gaan vragen voor de brommobiel. Uiteindelijk is het jouw voertuig, dus bepaal jij wat de prijs wordt, maar dit is slechts een indicatie waar jij aan de hand van een prijs kunt opstellen.

 

Reparaties

Je gaat je brommobiel verkopen maar je weet niet goed hoeveel deze waard is en of je hier nog reparaties aan moet verrichten. Je wilt natuurlijk de brommobiel verkopen tegen een eerlijke prijs, maar je wilt ook eerlijk zijn over de eventuele gebreken. Een koper gaat hier ook naar op zoek en daarom kan je dit beter voor zijn. Tijdens de keuring wordt er ook gekeken naar de gebreken die de brommobiel eventueel heeft. Aan de hand hiervan kan je beslissen of je deze reparaties nog wilt doorvoeren of dat je hem met de gebreken ten verkoop aanbiedt.

 

Manieren

Je kunt de brommobiel verkopen op 2 manieren. De eerste manier betekent dat het bedrijf naar jou toekomt en een eerlijk bod uitbrengt. Je verkoopt de brommobiel dus aan de tussenpersoon, die deze vervolgens weer aan iemand anders aanbiedt. Dit bied je een hoop zekerheid. De tweede manier is dat er ter plekke onderhandeld kan worden en zij een bod uitbrengen. Ze kunnen ook een koper zoeken en die meenemen naar jouw brommobiel.