Goede doelen wereld
Image default
Auto's en Motoren

Een compleet pakket bij een auto importeren uit Japan

Wilt u een klassieke auto? Dan kunt u een auto importeren uit Japan. In dit land zijn er namelijk veel verschillende auto’s die in Nederland niet te krijgen zijn, waardoor u goed uit kunt wijken naar dit land voor een nieuw voertuig. Wanneer u een auto op het oog heeft, kunt u Marlog Car Handling inschakelen. Dit bedrijf regelt het gehele transportproces voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een veilig vervoer.

Het juiste netwerk voor een auto importeren uit Japan

Een auto importeren uit Japan kan soms lang duren als u niet het juiste netwerk heeft. Daarnaast brengt het veel risico’s met zich mee, die niet nodig zijn wanneer u een bedrijf inhuurt dat u helpt bij het transport van uw nieuwe voertuig. Marlog Car Handling is een van de grootste importbedrijven in Europa en heeft een netwerk over heel de wereld, zo ook in Japan.

Ook het voortransport wordt geregeld

Bij een auto importeren uit Japan kan Marlog Car Handling het gehele proces voor u regelen. Dit houdt in dat het voortransport vanaf de verkoper tot aan de haven verzorgd wordt en ook vanaf de haven naar Nederland. Daarna kunt u de auto bij u thuis laten afleveren, of deze zelf ophalen bij de vestiging in Roosendaal. Wanneer u een auto importeert uit Japan hoeft u zich om het vervoersaspect van de aankoop geen zorgen te maken.

Uw auto is snel klaar voor de weg

Voordat u met uw geïmporteerde auto de weg op kunt, moet de auto geregistreerd worden. Hiervoor is een EU goedkeuring nodig. Het zou kunnen zijn dat de auto niet geheel aan de richtlijnen voldoet en er enkele kleine aanpassingen gedaan moeten worden. Ook hier kan Marlog Car Handling u bij helpen. De auto wordt dan nagekeken en geregistreerd. Zo kunt u na een auto importeren uit Japan snel de weg op en genieten van een heerlijk ritje in uw nieuwe auto.

https://www.marlog-car-handling.eu/