Goede doelen wereld
Image default
Auto's en Motoren

Haal binnen 1 dag het CBR theoriecertificaat met de dagcursus van 123-Theorie

Ben jij bezig met het halen van je rijbewijs en heb je van je ouders gehoord dat ze dagen tot wekenlang hebben zitten blokken boven dikke theorieboeken om hun theorie examen te kunnen halen? Zie jij daarom flink op tegen het theorie gedeelte? Tegenwoordig is dat gelukkig helemaal niet meer nodig! Wij, van 123-Theorie, geven steengoede theoriecursussen waarbij jij de theorie in 1 dag van ons krijgt aangeleerd. En je gaat zelfs op dezelfde dag het CBR examen maken!

Voor onze cursus heb je niet eens theorieboeken nodig. Je hoeft zelfs niks aan te schaffen, het lesmateriaal waar wij tijdens de cursus mee werken ligt voor je klaar. Thuis boterhammen smeren is ook niet nodig, wij hebben tussen de middag een heerlijke lunch voor je klaarstaan. Jij hoeft je dus alleen maar in te schrijven, de rest wordt allemaal door ons geregeld. Het is wel heel belangrijk dat je een geldig legitimatiebewijs van huis meeneemt. Hier moet je je namelijk mee legitimeren bij het CBR. Is de geldigheidsdatum van je legitimatiebewijs verlopen of ben je hem vergeten en ligt hij nog thuis? Dan wordt je helaas door het CBR niet toegelaten tot het examen. Ook vragen we je om een gezellig humeur mee te nemen van huis. Wel zo gezellig en we gaan er met elkaar voor!

1 dagje vroeg beginnen

De theorieles begint vroeg, om 07.00 al. We weten dat je van deze tijd waarschijnlijk niet heel blij wordt, dat begrijpen we uiteraard. Maar je hoeft gelukkig maar 1 dagje zo vroeg op te staan en het is voor een heel goed doel. Dus even doorbijten, het is het absoluut waard!

Samen met de andere cursisten krijg je klassikaal les van onze docent. De les is duidelijk, ondersteund met praktijkvoorbeelden en voor iedereen te volgen. De docent is erg aardig en zijn manier van lesgeven is relaxed. We gaan aan de slag met oefen examens en hebben handige trucjes waardoor je alle lesstof goed zal onthouden. Tussen de middag is alle theorie besproken en aangeleerd en is het tijd om te lunchen. Als iedereen is uitgegeten herhalen we de laatste lesstof nog even om daarna naar het CBR te gaan.   

Of je nu op zoek bent naar een theoriecursus in Arnhem, eentje in Breda of misschien wel in Goes, het is allemaal mogelijk bij ons. Wij zijn altijd wel bij jou in de buurt te vinden. Want wij gunnen het iedereen om binnen 1 dag te kunnen slagen!

https://www.123-theorie.nl/

Gerelateerde artikelen

Milieuvriendelijk rijden

Rooklucht uit auto verwijderen

Rittenregistratie achteraf bijhouden niet verstandig