Goede doelen wereld
Image default
Auto's en Motoren

Schadeauto verkopen met Auto Inkoop Breda

Het verkopen van jouw auto kan een erg enerverend proces vormen. Zo moet je de juiste koper vinden en kan je vaak te maken krijgen met mensen die interesse tonen zonder dat ze echt overgaan tot het kopen van de auto. Dit proces wordt veel lastiger wanneer jouw auto niet meer op z’n best is. Heb je een schade- of sloopauto dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk van de hand doen. Auto Inkoop Breda helpt hierbij om dit proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Hier kun je zelf een zeer goede vergoeding voor krijgen. Er wordt altijd een realistisch bod gedaan om jouw auto in te kopen. Zo heb je niet langer te maken met vreemden aan de deur die alleen de auto komen bezichtigen zonder deze te kopen.

Een makkelijk proces, zonder gedoe

Auto Inkoop BV biedt een ieder de mogelijkheid op zijn of haar schade- of sloopauto te verkopen. Dit doe je door op autoinkoopbv.nl het aanmeldformulier in te vullen. Zo ontvang je een taxatie voor jouw auto. Zodra jij akkoord gaat met het bod dat wij doen jouw auto, dan kunnen we overgaan tot het inplannen van de overdracht. De overdracht vindt altijd plaats op een dag waar jij je prettig bij voelt. Wil je erg snel de auto voor de deur weg hebben, dan kun je een afspraak maken met een van onze chauffeurs om de auto binnen 24 uur op te halen. Tijdens deze afspraak zal je ook jouw vergoeding ontvangen. Dit ontvang je altijd contant. Naast jouw vergoeding mag je ook een vrijwaringsbrief ontvangen. Zo hoef je geen verzekeringskosten meer te betalen, omdat de auto niet langer in jouw bezit is.

Welke auto’s kopen wij in?

In geval jij je afvraagt of wij jouw auto zullen accepteren, weet dan dat wij interesse hebben in elke auto met een bouwjaar 2000 of jonger. Hierbij maakt het niet uit als het gaat om een particuliere auto of een bedrijfsauto.

Profiteer ook van onze diensten!

Ook jij kunt net als vele anderen voor jou gebruik maken van onze diensten. Op onze website vindt je alle informatie die nodig is, maar in geval je nog vragen hebt staan wij jouw graag te woord. Wij zijn op elke dag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 22:00 uur.