Goede doelen wereld
Image default
Auto's en Motoren

U gaat naar Termaat Motoren wanneer u een nieuwe motorhelm wilt kopen

Als u op zoek bent naar een motorhelm dan is Termaat Motoren de juiste plek om er een te vinden!

Termaat Motoren is een familiebedrijf dat al sinds 1935 actief is in Nijmegen en omstreken. Het is in al de afgelopen jaren uitgegroeid tot een hoog specialistisch bedrijf op het gebied van koop- en verkoop van motoren, motorkleding,- accessoires en nog veel meer. De medewerkers hebben tevens ook veel verstand van motor financiering- en verzekering, wanneer u hier vragen over heeft kunt u telefonisch contact met hen opnemen of langskomen op de zaak.

Ook op het gebied van motorhelmen bent u bij Termaat Motoren op het juiste adres. Bij Termaat Motoren is er een ruime keuze aan verschillende soorten motorhelmen zoals; Arai helmen, Integraalhelmen, Systeemhelmen, Jethelmen en Cross- en allroad helmen.

Top 5 motorhelmen van 2019!

Op de EICMA-motorbeurs van 2019 in Milaan zijn de meest populaire motorhelmen van 2019 gepresenteerd, deze zijn hieronder beschreven.

1. Shoei Glamster: deze nieuwe helm van de Japanners refereert naar de jaren ’70 en beschikt over veel authentieke details met een moderne twist.

2. AGV K6: een allround nieuwkomer, die geschikt is voor elke rijder dankzij zijn subtiele lijnenspel. Hij is tevens heel erg licht, hij weegt slechts 1220 gram.

3. AGV Pista GP RR: deze helm is uiterst geschikt voor circuits, is uitgerust met een Pro Spoiler en hij is FIM gehomologeerd.

4. HJC RPHA-11 Carnage: een Koreaans ontwerp met een nieuwe Carnage print.

5. Bell Broozer: bij deze modulaire helm is het kinstuk verwijderbaar waardoor die als jethelm kan fungeren in warme dagen. Deze helm wordt gewaardeerd door Naked Bike rijders dankzij zijn unieke streetfighter stijl.

Kom langs bij Termaat Motoren en laat u adviseren!

Termaat Motoren is dankzij hun jarenlange ervaring een expert in het verkopen van motorhelmen. Zij weten als geen ander dat pasvorm, maat, juiste ventilatie en goed zicht belangrijk zijn bij uw nieuwe aankoop. Termaat Motoren heeft dan ook niet voor niets een 4+ beoordeling (op een schaal van 5) op Google en meer dan 300 positieve beoordelingen van tevreden motorrijders.

Kom langs en ontdek voor uzelf hoe de specialisten van Termaat Motoren u kunnen helpen bij de aankoop van uw nieuwe helm.