Goede doelen wereld
Image default
Auto's en Motoren

Zonder stress je auto theorie examen halen? Gelijk Geslaagd helpt je daarbij!

Ben jij bezig met het halen van je rijbewijs en zit je al te stressen bij het idee dat je heel veel auto theorie moet leren om je theorie examen te kunnen halen? Ben je bang dat je het theorie examen niet zal halen als je alle theorie in je eentje aan moet leren? Schakel dan de hulp in van ons, Gelijk Geslaagd! Met onze hulp heb jij binnen no-time alle lesstof onder de knie en zal je glansrijk slagen voor het theorie examen. Het kost je ook nog eens super weinig tijd, onze theoriecursus duurt namelijk maar 1 dagje! En we plannen het zo dat je op die dag ook meteen je examen bij het CBR kan gaan maken.

Woon jij in de havenstad Rotterdam? Dan kan je terecht bij onze theoriecursus Rotterdam. Naast de stad Rotterdam bieden wij onze theoriecursus door heel het land aan. Dus woon je totaal niet in de buurt van Rotterdam? Geen probleem, wij geven zeker weten ook een theoriecursus vlakbij jouw woonplaats.

Sta op tijd op, de cursus start om 07.00

Op de dag van de cursus willen we dat je om 07.00 aanwezig bent op de locatie waar we de cursus geven. Ga dus op tijd naar bed, je moet ’s ochtends best vroeg je bed uitrollen! Neem je ID-kaart en een gezellig humeur mee en kom op tijd. We kunnen elke minuut namelijk goed gebruiken om jou en de andere cursisten alle theorie in 1 dag aan te leren. We maken even kort kennis met elkaar en dan gaan we knallen. Alle theorie wordt klassikaal uitgelegd door een van onze docenten. Goede tips en handige ezelsbruggetjes liggen voor je klaar, hiermee wordt het onthouden van moeilijke theorie stukken makkelijker. Oefen met oefenexamens om jezelf nog beter voor te bereiden op het examen. En als je vragen hebt kan je die altijd stellen.

Je hebt vast trek gekregen na een ochtend theorie leren. Wij hebben een heerlijke lunch voor je klaarstaan! Even ontspannen en gezellig kletsen met de andere cursisten. Na de lunch gaan we naar het CBR waar jij meteen je theorie examen kan maken. Zet hem op, doe je best en kom juichend naar buiten omdat je geslaagd bent!

https://www.gelijkgeslaagd.com/