Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

3 belangrijke crypto trends van 2022

Ben jij ook altijd bezig met het volgen van het laatste crypto news? Dan kunnen de onderstaande trends handig voor jou zijn. In dit artikel worden namelijk de 3 belangrijkste voorspellingen van de crypto markt van 2022 uitgelegd. Wil je meer weten? Lees dan verder.

Milieu

Overheden leggen steeds meer druk op grote bedrijven om hun milieuvervuilende praktijken af te schalen. Dit geld ook voor bedrijven die bezig zijn met crypto en de crypto markt zelf. Volgens het crypto news gaan steeds meer crypto bedrijven opzoek naar een milieubewuster alternatief aangezien de kans groot is dat veel overheden binnenkort strenge maatregelen gaan leggen op bedrijven die milieuvervuilend bezig zijn.

Banken

In Amerika gaan de banken die beheerd worden door de staat concurreren met andere crypto eenheden. De reden hiervoor is dat de banken door begonnen te krijgen hoe erg ze achterliepen en ze veel geld misliepen door het niet mee te gaan met de crypto valuta trend. Banken wereldwijd moeten nu ook gaan erkennen dat het betalen met crypto munten toch langzaam de norm begint te worden. In Japan en Zweden zijn banken zelfs al met proeven begonnen om te kijken hoe hun crypto eenheden het zullen gaan doen.

Wetten

Er zullen waarschijnlijk meer wetten komen omtrent het gebruik van crypto op wereldwijde schaal. Momenteel zien veel overheden dat er nogal snel geld verduisterd wordt via crypto. Om dit tegen te gaan gaat Amerika komend jaar bijvoorbeeld ook verschillende wetten en regels invoeren waardoor het moeilijker wordt voor mensen om crypto geld te gebruiken om hun belastingen niet te hoeven betalen. Volgens het crypto news zeggen toch veel experts dat het moeilijk gaat worden om dit ook werkelijk te handhaven. De schaal waarop crypto wordt gebruikt is namelijk gigantisch en er wordt op een globale schaal mee gehandeld.

https://cryptobenelux.com/