Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

4 dingen die je moet afvragen over je werk

De meeste mensen gaan iedere dag naar hun werk en keren ’s avonds weer huiswaarts om de volgende dag weer precies hetzelfde te doen. Het is af en toe belangrijk om eens stil te staan bij je werksituatie als je er het grootste gedeelte van je tijd doorbrengt.

Geld versus ervaring

Vooral wanneer je pas aan het begin van je carrière staat en zoekt naar GHZ vacatures, zijn dit vaak afwegingen die je moet maken. Vaak zetten bedrijven iets lager in qua salaris omdat je nog weinig ervaring hebt. In zo’n geval is goed om ook te kijken wat er op den duur wel mogelijk is. Vergeet op een CV ook niet om je ervaringen te vermelden. Heb je al werk, dan is het ook goed om dit eens bij je werkgever aan te kaarten. Het kleinste taakje kan laten zien dat je bepaalde competenties beheerst.

Mogelijkheid tot doorgroeien

Deze sluit al aan bij de vorige, heb je ambities om binnen enkele jaren een topfunctie binnen je bedrijf te bekleden? Maak dat kenbaar en vraag wat je zou kunnen doen om je hierop voor de bereiden. Doet je werkgever hier moeilijk over? Dan is het misschien tijd om ook uit te kijken naar andere GHZ vacatures.

Je waarde binnen de onderneming

Weet wat je waard bent. Heb je het gevoel dat je je een slag in de rondte werkt, maar dat je baas dit niet opmerkt of beloont? Kaart dit gerust aan. Je leidinggevende zal altijd openstaan voor een gesprek. Wees niet bescheiden, nee heb je en ja kun je krijgen.

Flexibiliteit van je werkgever

Kijk ook naar de flexibiliteit op je werk en bij GHZ vacatures. Werk je in een strak schema waar nauwelijks van wordt afgeweken? Dan is de kans groot dat je vroeg of laat daar tegenaan loopt, bijvoorbeeld als je wilt gaan reizen of te maken hebt met gezinsuitbreiding.