Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

5x tips: wat zijn de beste werkschoenen in de horeca?

Werk jij in de horeca? Dan weet jij als geen ander dat dit lange dagen, veel staan en veel lopen betekent. Verlicht jouw werkdag door het dragen van goed ondersteunende werkschoenen. Met de juiste schoenen voorkom jij lichamelijke klachten. Waar moet je rekening mee houden met goede horeca werkschoenen?

Tip 1: Minder snel vermoeide voeten?

Goede werkschoenen bieden veel voordelen. Het bevordert jouw veiligheid, het biedt comfort en het helpt je om jouw werk beter te doen. Op een gemiddelde werkdag in de horeca ben je constant in beweging, van de ene naar de andere tafel.

Heb jij veel last van vermoeide voeten en benen? Door een lichte schoen te nemen, worden jouw benen en voeten minder snel moe. Goede horeca werkschoenen bediening zijn licht van gewicht. De volgende eigenschappen verhogen het loopcomfort:

–          Goede schokdemping

–          Zool met energieteruggave tijdens het lopen

–          Lichtgewicht

–          Flexibele schoen

Tip 2: Ademende werkschoenen = minder snel zweetvoeten

Ook een sterk ademend effect is van belang. Door het vele lopen kun je last krijgen van zweetvoeten. Dit is niet erg hygiënisch en zeker niet comfortabel. Bij goed geventileerde schoenen, eventueel met perforatiegaatjes, en een ademende voering heb jij langer frisse voeten.

Tip 3: Antislip voor gladde vloeren

Ook heb je in de horeca regelmatig te maken met vochtige en gladde vloeren. Een werkschoen met een hoge antislip normering (SRC) is daarom zeer aan te raden. Deze antislipnorm verzekerd de schoen van veel grip en zorgt ervoor dat jij niet uitglijdt op gladde ondergronden.

Tip 4: Zowel vuil- als waterafstotende schoenen

Hygiëne is belangrijk in de horeca. Ga voor een schoen met vuil- en waterafstotende werking. Hierdoor blijft er minder vuil op de bovenzijde zitten en dus ook minder bacteriën.

Tip 5: Sneakers of nette werkschoenen?

In sommige horecagelegenheden kan de bediening met sneaker werkschoenen lopen. Soms zijn er richtlijnen voor nette zwarte werkschoenen. In beide gevallen zijn er veel opties die voldoen aan de vereisten en benodigdheden van goede horeca werkschoenen.

Ga online eens opzoek naar goede schoenen. Er zijn veel voordelen van online jouw werkschoenen kopen. Zo is er een veel breder aanbod dan in de winkels. Wil jij wat meer ondersteuning van jouw voeten en enkels? Kijk dan voor hoge werkschoenen online. Bovendien zijn in webshops alle maten te verkrijgen (dus niet alleen de standaard maten), je hebt keuze uit alle merken en kunt op zoek gaan naar de beste prijs.

–          Veel voorraad

–          Elke maat

–          Prijzen vergelijken

–          Alle merken

–          Advies in schoenen

https://www.werkschoenenwinkel.nl/horeca